"SVRAKE" SE RAZGOROPADILE: NJukaslov napad je nezaustavljiv u poslednje vreme

O. M.

17. 02. 2024. u 11:31

NjUKASL dočekuje ekipu Bornmuta u 25. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra od 16 časova na "Sent Džejmsis parku".

СВРАКЕ СЕ РАЗГОРОПАДИЛЕ: Њукаслов напад је незаустављив у последње време

Profimedia

Posle poraza od šampiona Mančester sitija, razgoropadili su se napadači Njukasla i u naredne tri utakmice postigli deset golova. NAjviše protiv Lutona, četiri, ali im je upravo u toj utakmici izmakla pobeda.

Iapk, gubili su sa 4:3 do 67. minuta pa bi i tim bodom morali da budu zadovoljni. Posle jedne veoma loše serije rezultata tokom decembra i januara pali su na tabeli i sada se polako vraćaju ali već imaju deset bodova minusa za Aston vilom koja drži poslednju vizu za Evropu.

Iapk, pre navedenog remija sa Lutonom, "Svrake" su u direktnom duelu savladale Vilu i pokazale da im je mesto u vrhu engleskog fudbala.

Bornmut je daleko od forme koja ih je krasila u drugoj polovini novembra i u decembru. Sada su u seriji od pet utakmica bez pobede u Ligi, sa sam odva remija.

Prošle subote izgubili su na gostovanju Fulamu sa 3:1 posle čega su pali na 13. mesto. Jedina svetla tačka u poslednje vreme je pobeda nad Svonsijem u FA kupu od 5:0.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)