BIĆE GOLOVA U DERBIJU: "Vukovi" se pretplatili na OVU igru, šampion ne zaostaje

O. M.

01. 03. 2024. u 11:59

MIDTJILAND dočekuje Kopenhagen u derbiju 20. kola danske Superlige.

БИЋЕ ГОЛОВА У ДЕРБИЈУ: Вукови се претплатили на ОВУ игру, шампион не заостаје

Foto: Profimedia

Prošle sezone Midtjiland je bio u grupi za ispadanje i završio na sedmom mestu u ukupnom poretku, ali ove sezone je treći i u borbi za titulu.

Posle 19 utakmica imaju 39 bodova. Zaostaju samo bod za Brondbijem i izjednačeni su sa Kopenhagenom.

Midtjiland je drugi deo sezone počeo porazom i pobedom. Taj poraz od Brondbija bio im je prvi od avgusta i jedini u poslednjih 13 utakmica. U najboljoj su formi u ligi.

Postigli su 37 golova i samo Kopenhagen ima bolji napad od njih. Midtjiland nije uspeo da postigne gol u samo tri utakmice, ali nije baš najbolji kad je reč o čuvanju sopstvenog gola jer ima samo četiri "klin šita".

Samo tri puta u poslednjih deset kola "vukovi" nisu odigrali "GG&3+" a jedan od ta tri puta bila je pobeda od 2:0 nad današnjim rivalom u septembru. Na njihovim utakmicama u proseku pada 3,16 golova po utakmici. Kod kuće su neporaženi od avgusta.

Kopenhagen koji brani titulu, početkom sezone se za vrh tabele takmičio sa Nordšelandom koji je u međuvremenu posustao pa se čini da će se "lavovi" za titulu boriti sa Brondbijem i Midtjilandom, možda i do samog kraja.

Kopenhagen je drugi deo sezone počeo sa dve pobede protiv Silkeborga i Nordšelanda u kojima su uspeli da sačuvaju mrežu. To je donelo veliko olakšanje posle dva uzastopna poraza koja su ih koštala prvog mesta na tabeli.

Ove sezone su postigli 39 golova i imaju najbolji napad u ligi. Nisu uspeli da postignu gol u samo dve utakmice, ali jesu na svakom gostovanju. 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)