GOLEADA JE ZAGARANTOVANA U DUELU OVIH EKIPA: "Panterima" je sada i opstanak ugrožen, "plavo-beli" konačno pobedili kod kuće

O. M.

04. 03. 2024. u 13:02

FAMILIKAO dočekuje Boavistu u poslednjoj utakmici 24. kola portugalske Primeira lige.

ГОЛЕАДА ЈЕ ЗАГАРАНТОВАНА У ДУЕЛУ ОВИХ ЕКИПА: Пантерима је сада и опстанак угрожен, плаво-бели коначно победили код куће

Profimedia

Obe ekipe se nalaze u sredini tabele, ali su bodovno mnogo bliže borbi za opstanak nego gornjem domu. Za Familikao to i nije neočekivan scenario, ali je neverovatno kako je Boavista došla u situaciju da se bori za opstanak nakon jednog od najboljih startova u istoriji kluba.

"Pantere" su sezonu počele sa samo jednim porazom u prvih osam kola, ali je posle toga usledio neverovatna pad forme pa je ekipa sa šest uzastopnih poraza i čak 11 utakmica bez pobede došla u situaciju da strepi za opstanak, sa samo dva boda više od Estrele na 16. mestu koje vodi u baraž i četiri više od Šaveza i Vizele koji zajedno drže "fenjer".

Famalikao je na osmom mestu sa 26 bodova, samo četiri boda više od Estrele i šest više od Šaveza i Vizele.

Famalikao je izgubio svoj poslednji meč u Primeira ligi sa 3:2 na gostovanju Aruki, dok je Boavista doživela debakl od 0:4 protiv Brage.

Poslednji međusobni susret završen je podelom bodova 2:2 u Portu, a prošle sezone u Familikau bilo je 4:0 za domaćina.

Samo jedan od poslednjih 11 susreta ovih ekipa završen je sa manje od tri gola, a čak sedam puta u tom razdoblju bilo je i 4+.


NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,15)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!