"HRTOVI" GRABE KA LIGI ŠAMPIONA: Frozinone sve bliži Seriji B

O. M.

07. 04. 2024. u 10:34

BOLONjA gostuje Fozinoneu u 31. kolu Serije A. Utakmica se igra od 12 časova i 30 minuta na stadionu "Benito Stirpe".

ХРТОВИ ГРАБЕ КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Фрозиноне све ближи Серији Б

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su u fenomenalnoj formi i na dorom putu da se plasiraju u Ligu šampiona. Iako su čak sedam puta bili šampioni Italije, to bi bio debi "hrtova" u najjačem evropskom klupskom takmičenju otkad je ribrendiran iz Kupa šampiona, gde Bolonja ima jedno učešće, ali je davne 1964. godine zaustavljena već u prvom kolu od Anderlehta.

U ovom trenutku Bolonja je četvrta sa 57 bodova, dva više (uz meč manje) od petoplasirane Rome, ali prema trenutnom stanju na jednogodišnjoj UEFA rang listi, Serija A je jedna od dve lige koje treba da dobiju dodatno mesto u Ligi šampiona, pa bi "hrtovima" i peto mesto verovatno donelo plasman u LŠ.

S druge strane, Frozinone je u direktnoj opasnosti od gubitka prvoligaškog statusa. Štaviše, jučerašnja pobeda Empolija nad Torinom gurnula je Forzinone ispod crte opstanka, a porazom ili remijem u današnjoj utakmici domaćin bi tu i ostao.

U svakom slučaju, Frosinone je jedan od sedam timova koji će u narednih sedam kola voditi bitku za opstanak, odnosno pokušati da ne bude jedan od dva koja će se pridružiti već otpisanoj Salernitani.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,97)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori