"ŠUMARI" BEZ ŠANSI PROTIV "VELIKIH": Totenhem još traži formu s početka sezone

O. M.

07. 04. 2024. u 11:44

TOTENHEM i Notingem sastaju se u 32. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra u Londonu od 19 časova.

ШУМАРИ БЕЗ ШАНСИ ПРОТИВ ВЕЛИКИХ: Тотенхем још тражи форму с почетка сезоне

Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

"Pevci" će pokušati da se vrate na četvrtu poziciju nakon što je Aston vila odigrala samo nerešeno protiv Brentforda i sada ima samo tri boda više uz slabiju gol-razliku.

Totenhem takođe ima i dve utakmice manje od ekipe iz Birmingema tako da je zapravo bliži mestu u Ligi šampiona, dok su obe ekipe u mnogo boljem položaju od Mančester junajteda i naročito Vest hema, koji imaju po 48 bodova, ali "čekićari" i dve utakmice više.

Totenhem je fantastično počeo sezonu i ostao u tom ritmu do novembra, kada je usledio pad izazvan uglavnom brojnim povredama i tankom klupom. Većina tih igrača sde u međuvremenu vratila na teren, ali još nisu pronašli staru formu.

Spursi se u poslednje vreme muče i kada pobeđuju, s izuzetkom ubedljivog trijumfa nad Aston vilom od 4:0 pre nekoliko nedelja.

Notingem je sredinom nedelje savladao ekipu Fulama i time malo popravio svoju situaciju u borbi za opstanak, koja je zbiljno uzdrmana nedavnim oduzimanjem četiri boda.

Na nesreću "šumara" Luton je juče savladao Bornmut i bodovno se izjednačio s njima pa je Notingem trenutno iznad crte samo zahvaljujući manje lošoj gol-razlici od "šeširdžija".

Notingem je bez pobede u poslednjih pet gostujućih utakmica i ima užasnu statistiku na strani protiv najboljih sedam ekipa. Pretrpeli su šest poraza u šest utakmica i primili dva ili više golova u svakoj utakmici.

Otkako je Nuno preuzeo mesto menadžera, Notingem nije uspeo da sačuva gol od kuće.

NAŠ PREDLOG: PSN 1 (2.90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori