TIP DANA: Ocelul i Dinamo se pune

Ž. U.

08. 04. 2024. u 13:11

* Danas u komšiluku, na meču plej-auta

ТИП ДАНА: Оцелул и Динамо се пуне

Foto: Profimedia

19.30 OCELUL - DINAMO BUKUREŠT  3+ (2,70)

Ocelul je sa dve pobede u poslednjoj fazi takmičenja za narednu sezonu praktično obezbedio sebi mesto u eliti, što rival iz prestonice još nije. Danas, na tuđem terenu morao bi da jurne i pruži igru dostojnu jednog prvoligaša.

Na treneru Željku Kopiću je da iz svog tima izvuče maksimum i eventualnim trijumfom produži nadu u opstanak.

Taj pokušaj očekuje se da razvije današnji duel i pretvori ga u goleadu, istu onakvu kakvu su rivali imali kako u svom poslednjem okršaju prvenstva (3:1), tako i u onom iz kupa, (3:3).

Zanimljivo, oba rivala su u svojoj istoriji bar jednom bili prvaci Rumunije. Sada kada su pali na niske grane, ne očekuje se da se štede.

Bukmejkeri su za više od tri gola na ovom meču odredili kvotu 2,70. Po dešavanjima i toku rezultata na poslednja dva duela Ocelula sa Dinamom, ovaj poklon kladioci ne bi smeli da odbiju.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić