RONALDO ZGROZIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu

V.M.

19. 04. 2024. u 09:15

ZBOG crvenog kartona koji je zaradio protiv Al Hilala, Al Nasr će biti bez Kristijana Ronalda u današnjoj utakmici 28. kola Profesional lige koju igra sa Al Feihom (17.00).

РОНАЛДО ЗГРОЗИО ФУДБАЛСКИ СВЕТ СВОЈИМ ПОТЕЗИМА: Ал Наср ће бити осакаћен неиграњем најбољег играча у наредном периоду

FOTO: Profimedia

Iako je uložio veliki novac i doveo imena poput Kristijana Ronalda, Sadio Manea, Marsela Brozovića i Taliske, može se reći da Al Nasr ima veoma razočaravajuću sezonu.

Eliminisan je iz azijske Lige šampiona, drugi je na tabeli Profesional lige sa 12 poena zaostatka u odnosu na Al Hilal, a uz to ga je ''plavi talas'' i eliminisao iz Superkupa pre 11 dana.

Sastali su se u polufinalu takmičenja i Al Hilal je slavio sa 2:1, a u centru pažnje je Kristijano Ronaldo koji je na tom meču zaradio crveni karton posle udaranja laktom Al Bulajhija koji mu pre toga nije dozvolio da uzme loptu da brzo izvede aut.

Posle isključenja Ronaldo je aplaudirao sudijama za odluku, a u jednom trenutku je bio blizu toga da boksuje loptu ka glavnom sudiji, ali se smirio i napustio teren.

Zbog svojih poteza jedan od najboljih fudbalera svih vremena suspendovan je na dve utakmice. Al Nasr se žalio na tu odluku, ali savez je nije usvojio i ''vitezovi Najda'' će biti bez njega na današnjem duelu.

Pre tog susreta Al Nasr je bio u seriji od pet vezanih pobeda, ali pitanje je kakav je uticaj poraz imao na ekipu i kako će se snaći bez svog najboljeg strelca na današnjem meču.

Sa druge strane, Al Feiha mirno dočekuje završnicu sezone na desetom mestu i nema za šta da se bori jer nije ni blizu borbe za opstanak, a teško da može i do plasmana u kontinentalno takmičenje.

Četa Viktora Rašovića je bila u seriji loših rezultata krajem marta i početkom aprila, ali u prošlom kolu je uspela da prekine post od tri vezana meča bez pobede savladavši Al Ahdud sa 3:0.

Jedan od najzaslužniji za taj trijumf je bio i bivši golman Partizana i Crvene zvezde Vladimir Stojković koji je sa nekoliko dobrih odbrana ''spustio roletnu'' Ahdudu.

Al Nasr i Al Feiha su se sastali tri puta ove sezone i u sva tri navrata su slavili Ronaldo i družina (3:1, 1:0, 2:0).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)