POVRATAK VIRTUSA: Teodosić ponovo u Evroligi!

M.M.

07. 10. 2022. u 12:21

KOŠARKAŠI Virtusa dočekaće Monako u prvom kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u "Segafredo" areni u Bolonji sa početkom u 20.30.

ПОВРАТАК ВИРТУСА: Теодосић поново у Евролиги!

Foto: Profimedia

Izabranici Serđa Skariola su sezonu počeli osvajanjem Superkupa. U polufinalu su savladali ekipu Milana rezultatom 64-72, a zatim u direktnom okršaju za trofej i Sasari (69-72).

Na startu domaćeg šampionata su otputovali u Napoli, gde su upisali svoje prve bodove. Najefikasniji pojedinac na meču bio je Džordan Miki koji je ubacio 23 poena, dok ga je pratio Kajl Vims sa 14.

Popularni "Kinder" se nakon dugo godina vratio u najelitnije evropsko takmičenje i biće interesantno videti kakav utisak će ostaviti.

Danas im u goste dolazi ekipa kojoj je prošle godine fajnal-for za dlaku izmakao. Puleni Saše Obradovića su ispali od Olimpijakosa nakon majstorice.

Najveće pojačanje je svakako ostanak Majka Džejmsa koji je prošle godine bio alfa i omega ovog tima, dok je u letnjem prelaznom roku stigao i bivši igrač Uniks Kazanja Džon Braun. Ovaj krilni centar je trenutno verovatno i najbolji defanzivni igrač u Evropi, dok i u napadu i te kako ume šta da pokaže.

Tim iz Bolonje u ovoj sezoni može da računa na sledeće igrače - Isaija Kordinije, Nikolo Manion, Marko Belineli, Alesandro Pajola, Mihajl Ruzije, Gabrijel Lundberg, Danijel Heket, Miloš Teodosić, Leo Menalo, Džordan Miki, Kajl Vims i Semi Odželej.

Dok će se sa druge strane Saša Obradović osloniti na sledeća imena - Elie Okobo, Džordan Lojd, Jakuba Utara, Metju Strazel, Majk Džejms, Džon Braun, Džarom Blosomgejm, Alfa Dijalo i Adrijan Moerman.

Naša procena je da ćemo gledati utakmicu na veliki broj poseda i da će granica poena na poluvremenu biti prebačena.

NAŠ TIP: +80,5 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)