KAD JE TEŠKO - KRALJ! Lebron DŽejms stavlja Lejkerse na svoja leđa u plej-inu

V.M.

16. 04. 2024. u 13:52

VEČERAS smo odlučili da verujemo u plejmejkerske sposobnosti jednog od najboljih košarkaša svih vremena čiji Lejkersi u plej-inu za sedmo mesto na Zapadu gostuju Pelikansima (1.30).

КАД ЈЕ ТЕШКО - КРАЉ! Леброн Џејмс ставља Лејкерсе на своја леђа у плеј-ину

Foto: Profimedia

Kada je bilo najteže, u završnici sezone Lebron Džejms je pokazao da još može da igra izuzetno kvalitetnu košarku u četrdesetoj godini života, stavio je tim na svoja leđa i dogurao Lejkerse do osmog mesta na Zapadu koje im je omogućilo igranje u plej-inu za sedmo mesto.

U njemu će se sukobiti sa Pelikansima, a upravo je pre par večeri popularni ''kralj'' protiv njih pružio jednu od najboljih partija u poslednjih mesec dana. Džejms je ostvario poprilično impresivan tripl-dabl i pored 28 ubačenih poena podelio je čak 17 asistencija i uhvatio 11 skokova.

''Jezerdžije'' su rutinski slavile sa 124:108, a kako bi to ponovile potrebna im je nova maestralna partija jednog od najboljih košarkaša svih vremena.

Mi smo se odlučili da tipujemo asistencije na ''kralja'' koji uglavnom igra plejmejkera u ovako bitnim utakmicama i često se fokusira na razigravanje svojih saigrača više nego na samo postizanje poena.

Na mečevima sa Pelikansima je ove sezone delio dva puta po osam, 14 i 17 asistencija.

NAŠ TIP: Lebron Džejms asistencije +8,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NANELI JE PRVI UDARIO LAZAREVIĆA! ALI... Ovo je košarkaš Partizana rekao policiji o tuči pred večiti derbi!