POVREDA BATLERA PREBACUJE ODGOVORNOST NA HIROA: Poenterski lider ekipe mora imati dobro veče ako Majami želi u plej-of

V.M.

19. 04. 2024. u 11:30

OD igrača večeras smo se opredelili za Tajlera Hiroa čiji Majami hit dočekuje Čikago bulse u utakmici koja odlučuje ko će zauzeti osmo mesto na Istoku, poslednje koje vodi u plej-of (1:00).

ПОВРЕДА БАТЛЕРА ПРЕБАЦУЈЕ ОДГОВОРНОСТ НА ХИРОА: Поентерски лидер екипе мора имати добро вече ако Мајами жели у плеј-оф

FOTO: Tanjug/AP

Majami je pre par večeri igrao sa Filadelfijom (104:105) i na tom meču je povredu doživeo vođa i najbolji igrač ekipe Džimi Batler kojeg večeras neće biti na parketu.

To znači da će drugi igrači morati da preuzmu odgovornost i pobrinu se da ne zafale poeni koje je Batler redovno isporučivao, a jedan od njih je Tajler Hiro.

Sjani bek je tokom regularne sezone ubacivao skoro 21 poen po meču, a iako nije imao dobro veče protiv Filadelfije, uspeo je da prebaci granicu sa 25 postignutih koševa.

Na tom meču je imao slabe procente iz igre (9/27), ali kako večeras neće biti Batlera, očekujemo da lopta bude još više u Hiroovim rukama.

Očekujemo da će večeras uzeti bar 20 šuteva iz igre i biti dosta precizniji jer igrač njegovih kvaliteta teško da može da veže dve šuterski slabe utakmice, pa ga zbog svega navedenog predlažemo plus, iako mu je granica znatno veća nego inače zbog neigranja Batlera.

NAŠ TIP: Tajler Hiro +25,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu