SVAKI TIKET PROLAZI, SAMO U ADMIRALBETU!

TIP redakcija

12. 05. 2023. u 11:43

Opcija Cash Out Vam čuva dobitak i omogućava isplatu u bilo kom trenutku.

СВАКИ ТИКЕТ ПРОЛАЗИ, САМО У АДМИРАЛБЕТУ!

Foto: AdmiralBet

Nalazimo se u trenutku u sezoni kada se veliki broj interesantnih mečeva očekuje u narednom periodu. Koji god sport da pratite, svaki pojedinačno donosi velike izazove i različite kombinacije, zbog čega je krajnji ishod na odigranom tiketu dodatno neizvestan.   

Kako bi uživanje u sportu što biše olakšala svojim igračima, kladionica AdmiralBet je odlučila da aktivira svoju Cash Out opciju zbog koje će moći lakše da dišu i da isplate dobitke sa svojih online tiketa u bilo kom trenutku! Od sada, bez mnogo stresa i strepnje, sastavite dobitni tiket koji možete isplatiti bukvalno bilo kada i tako uvek osigurati vaš dobitak.

Promocija važi za sve online tikete i sportove, bilo da ste jedva dočekali početak plej-ofa u NBA ligi, AdmiralBet ABA ligi ili Evroligi, ili pak više pratite fudbal, Cash Out spasonosnu opciju možete aktivirati u bilo kom trenutku, u slučaju da nešto krene po zlu i ne želite da rizikujete. Više informacija o širokoj ponudi sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i o samoj Cash Out opciji, možete pronaći na sajtu AdmiralBet.rs.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored ove promocije, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, dok promo kod LS30 donosi 30% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju utakmice četvrtine finala Evrolige.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, sastavite tiket i igrajte na sigurno!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)