PETKOVIĆ NA KOSMETU: Direktor Kancelarije za KiM tokom praznika sa Srbima u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici

D.Zečević

06. 01. 2022. u 13:35

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković boraviće povodom Božićnih praznika, danas i u petak, 6. i 7. januara na Kosovu i Metohiji.

ПЕТКОВИЋ НА КОСМЕТУ: Директор Канцеларије за КиМ током празника са Србима у Звечану и Косовској Митровици

Foto: Printskrin Hepi TV

 Kako navode iz Kancelarije za KiM , danas, na Badnji dan, Petković će u 15 sati, u Zvečanu, u porti crkve Svetog Đorđa, a u 16 sati u porti crkve Svetog Dimitrija, u Kosovskoj Mitrovici, prisustvovati paljenu Badnjaka i obratiti se okupljenim građanima.

U petak, 7. januara, u 7:10 sati, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković će u Prilužju, u skladu sa Božićnim običajima, biti položajnik u četrnaestočlanoj porodici Milana Zdravkovića.

-U 8:20 sati, Petković će u manastiru Gračanica prisustvovati Božićnoj Liturgiji, koju će služiti episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski, Teodosije. U 12:00 sati u selu Prekovce, opština Novo Brdo, direktor Petar Petković obići će Narodne kuhinje NVO „Majka devet Jugovića“-dodaje se u saopštenju Kancelarije za KiM i ističe da će poseteu  Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković završiti u selu Pasjane, u opštini Gnjilane, gde će u 14 sati obići porodilište u Zdravstvenom centru Pasjane i razgovarati sa rukovodstvom centra.

Sve aktivnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića biće sprovedene uz poštovanje epidemioloških mera.

BONUS VIDEO: Prelep prizor u Kosovskoj Mitrovici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)