VUČIĆ U LESKOVCU: Stadion se gradi po najvišim standardima UEFA (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2022. u 16:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je u Leskovcu obišao radove na izgradnji novog Gradskog stadiona. .

ВУЧИЋ У ЛЕСКОВЦУ: Стадион се гради по највишим стандардима УЕФА (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

- Računajte da od 2 ili 3. aprila možete da igrate utakmice na ovom stadionu - kazao je Vučić i istakao da bi voleo da vidi fudbalsku reprezentaciju kako igra u Leskovcu.

Stadion će moći da primi preko 8.000 ljudi, a Vučić kaže da će stadion lepo izgledati i da je ponosan. Predsednik je dobio na poklon dres sa brojem 10.

- Leskovac je napredovao od grada koji je bio problem za celu Srbiju. Leskovac vraća sve dugove, stare i nove. Leskovac je danas grad za primer - rekao je Vučić.

Predsednik smatra da je najbolje da ljudi glasanjem odluče kako će se zvati novi stadion. On je istakao i lepotu novog stadiona u Zaječaru.

- Sve se radi, sve se gradi. Pogledajte kako će to da izgleda, kao da ulazite u Alijanc arenu, a ne u Zaječar - rekao je on.

Foto: Prinskrin/Jutjub

Predsednik je rekao da je ovo stadion po najvišim UEFA standardima.

- Stadion je divan - rekao je Vučić.

Foto: Prinskrin/Jutjub

Situacija na Kosovu i Metohiji

Komentarišući izjavu Danijela Servera da "ne postoji čvrst razlog za odlaganje odluke o preregistraciji vozila", Vučić kaže da "što se tiče Danijela Servera, kada bi se on pitao, ne postoji čvrst razlog ni da Srbija postoji".

Predsednik ističe da su naši "zapadni partneri" zabrinuti zbog postojanja mogućnosti da se dogodi eskalacija na Kosovu i Metohiji, ali da neće iznositi u javnost detalje razgovora sa predstavnicima Kvinte.

Energetska situacija

On je ponovio i da brine da ne dođe do sabotaža na Turskom toku.

- Mi smo uradili ono što smo mogli i što se tiče hrane, i što se tiče energenata. Samo da se ne desi neka sabotaža, neka divezija na Turskom toku, a drugih problema ne vidim da možemo da imamo - rekao je Vučić i objasnio da se brine da dođe do sabotaža pod vodom, u Severnom moru.

Podsetio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin rekao da je bilo pokušaja sabotaža na Turskom toku.

O novoj "ponudi" za Kosovo i Metohiju, Vučić kaže da liči na plan Martija Ahtisarija i da nije srećan "ponudom".

- Ni milimetar nismo bliže rešenju pitanja Kosova i Metohije - objasnio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije