ĐURIĆ: Kovačević zloupotrebio emociju naroda zarad promocije

Novosti online

31. 05. 2023. u 12:57

NEVENA Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je na izjave Siniše Kovačevića o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, ali i Beogradu, koje su upućene na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЂУРИЋ: Ковачевић злоупотребио емоцију народа зарад промоције

Foto: SNS

Njeno saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

"Siniša Kovačević, jedna od udarnih pesnica propalog diletanta i ljubimca prištinskih separatista Vuka Jeremića na tajkunskim medijima za "nasilje na Kosovu i Metohiji, ali i ovde" optužio je, naravno, Aleksandra Vučića.

Od ovoga - licemernije ne može!

Pojava koja toliko prezire Svetog Savu da ga u svojim delima predstavlja kao manijaka, rugajući se najstrašnije Srbima, našem identitetu i blateći našu crkvu - ne bira sredstva u svom pohodu na vlast!

Ovaj vajni dramaturg više od svake umetnosti voli novac, a o tome koliko mu je istinski stalo do naše južne srpske pokrajine dokazao je tokom posebne sednice u Narodnoj skupštini kada je ponovio isti govor, od reči do reči, kao onaj iz 2013. godine! 

Od Jeremićevih muljatora - sve same reciklaže!

Prosto bi bilo novo svetsko čudo da je uputio neku reč istine o činjenju i nečinjenju Aljbina Kurtija!

Treba od šefića, kog je, uzgred, u fazi kada je preletao iz jedne partije u drugu nazivao najpogrdnijim imenima, da zasluži pohvalu!

Treba šefić da zasluži novu naslovnu stranu u albanskim medijima!

Baš je njegov šefić najsramnije trgovao našom zemljom i jedan je od najzaslužnijih za situaciju u kojoj se Srbija danas nalazi: od postavljanja sramnog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, prebacivanja pregovora iz UN na prostor EU, pa sve do samoproglašenja tzv. Nezavisnosti Kosova.

Šta reći za pojavu za koju se ne zna da li više laže ili bazdi, ne zna se da li postoji iko ko više zagađuje našu umetnost, nad čijim se rečima i delima zgražavaju svi, kome je fetiš objavljivanje nagih ženskih fotografija, a koji je generator nasilja i uradio je, zajedno sa svojom lopovskom bulumentom, ono što niko do sada nije - zloupotrebio iskrenu emociju naroda zarad lične promocije!

Svako o sebi sve najbolje kaže! Svojim rečima, i delima! A narod donosi odluku!

Zato Aleksandar Vučić ima plebiscitarnu podršku građana Srbije, a Siniša i njegov šefić bi da pod tepih gurnu i svoje reči i svoja dela! Ali, narod pamti, ne dozvoljava i nikada neće dozvoliti ovakvim štetočinama da nam Srbiju ponovo unize i unište!"

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" SA POVREĐENIM DRAGIŠOM SA KiM: Bio sam sa svojim narodom - pucali su otpozadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)