"OČEKUJEMO DA KFOR DELUJE U CILJU SPREČAVANJA NARUŠAVANJA BEZBEDNOSTI" Oglasio se predsednik Vučić nakon razgovora sa Mančom (FOTO)

Novosti Onlajn

11. 10. 2023. u 10:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa komandantom Komande združenih snaga NATO-a u Napulju, admiralom Stjuartom Mančom.

ОЧЕКУЈЕМО ДА КФОР ДЕЛУЈЕ У ЦИЉУ СПРЕЧАВАЊА НАРУШАВАЊА БЕЗБЕДНОСТИ Огласио се председник Вучић након разговора са Манчом (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Dobar i otvoren razgovor sa admiralom Mančom. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionima Zapadnog Balkana i Bliskog istoka.

Izrazio sam ozbiljnu zabrinutost zbog drastičnog pogoršanja već teške situacije srpske zajednice na KiM i ponovio da Srbija podržava angažovanje KFOR-a u striktnom, potpunom i nepristrasnom sprovođenju mandata na osnovu Rezolucije SB UN 1244, kao i da očekujemo da KFOR zadrži statusno neutralnu poziciju i da proaktivno deluje u cilju sprečavanja bilo kakvog narušavanja bezbednosne situacije na terenu - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kako je najavljeno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije, sastanak Vučića i Manča održao se u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike od 9 časova.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)