NEVENA ĐURIĆ: Lopov Đilas je konačno priznao da je lopov

Novosti online

26. 10. 2023. u 21:51

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić poručila je da je pokojna Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još odavno je raskrinkala Dragana Đilasa.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Лопов Ђилас је коначно признао да је лопов

Foto: SNS

Vrhunac cinizma i krajnji stepen bezobrazluka je što se već godinama građanima Srbije smeje i ruga direktno u lice i pokazuje krajnji stepen neodgovornosti prema Srbiji i našem narodu!

Treba da ima uvek na umu neosporne činjenice: da se bogatio na muci našeg naroda; da se bogatio dok se naša država gasila pred našim očima; da se bogatio dok su nam on i njegovi saradnici decu ostavljali bez nade i budućnosti!

Pokojna Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još odavno je raskrinkala tajkuna Dragana Đilasa! Do detalja je opisala njihov sistem otimanja i pljačkanja putem medija, i o tome kako su medije zarobili i preko najbližih saradnika predsednika države pretvorili ih u svoje propagandne biltene.

Sve po sistemu - pošto je sekunda na RTS - u, pa puta 10, i sve na kraju u njegove džepove!

Lopovčina neviđenih razmera!

Da sumiramo, pre svega zbog građana Srbije: ponosi se lopovčina što je naše građane besomučno pljačkala, što ni od čega nije prezala i ničega se nije stidela u opakom pohodu da svoje duge, lepljive prste smeste u državnu i gradske kase!

A građani Srbije su ponosni što su ovakve poslali u istoriju. Ponosni što više nikada ovakvim štetočina neće dati svoje poverenje!

Ponosi su građani Srbije što nisu dozvolili da pokleknu pred lažima i manipulacijama tajkuna i mufljuza!

A najviše su ponosno na to što danas svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci - zbog veliih promena, kontinuiranog rada, ozbiljnih rezultata i istine - koja je samo jedna i uvek nađe svoj put!

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!