EVO GDE JE BILA MAJKA KADA SE DEVOJČICA OTROVALA: Novi detalji užasa u Lazarevcu, Centar za socijalni rad preuzima četvoro dece

Novosti online

12. 09. 2024. u 22:15

DEVOJČICA (3) otrovala se alkoholom u kući u Lazarevcu, a bez svesti ju je pronašao njen komšija. Kako se saznaje, njena majka je u tom trenutku bila u bolnici.

ЕВО ГДЕ ЈЕ БИЛА МАЈКА КАДА СЕ ДЕВОЈЧИЦА ОТРОВАЛА: Нови детаљи ужаса у Лазаревцу, Центар за социјални рад преузима четворо деце

Foto: M. Anđela/Profimedia

Kako se saznajemo, Centar za socijalni rad preuzima njeno četvoro dece - dva sina i dve ćerke.

- Majka je već tri dana u bolnici, a policija je po dolasku na lice mesta zatekla četvoro dece Najstariji sin ima 13 godina, a najmlađa je devojčica koja se otrovala alkoholom - navodi izvor.

Slučaj je preuzelo Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu.

Podsetimo, devojčica je dovedena u pratnji oca u bolnicu, a navodno ju je pronašao komšija u nesvesnom stanju kada je došao u kuću u kojoj je ona bila potpuno sama.

- Policija je obaveštena da je devojčica u jako teškom stanju i životno ugrožena, a nju je navodno majka ostavila samu u kući. Devojčica ima i braću i sestre, ali oni u trenutku užasa nisu bili kod kuće. Bili su negde s majkom. Inače, devojčicini roditelji su razvedeni - kaže izvor "Blica" i dodaje:

- Policija je obavila informativni razgovor s ocem i naloženo je prikupljanje svih potrebnih obaveštenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CURE DETALJI TRAMPOVOG MIROVNOG PLANA: Ukrajina zadržava suverenitet, formira se demilitarizovana zona?