ПРАВИ СЕ ЛАКО, А И СМАЖЕ СЕ ЗАЧАС! Најбржи колач са преукусним кремом обожавају баш сви
КОЛАЧ можете одмах послужити или сачекати да се охлади - подједнако је укусан.
21. 12. 2023. у 13:43
НЕОБИЧНО предјело рајског укуса: Поховане кнедле од бундеве
Пробајте нешто другачије!
20. 12. 2023. у 12:00
УКУСНИЈА ЧАК И ОД МРСНЕ, А ПРАВИ СЕ ВЕОМА ЛАКО: Посна капри торта која се не пече - идеалан дезерт за Светог Николу
ДОНОСИМО вам рецепт за посну капри торту, која се не пече, брзо се спрема и једноставно - идеална је за сутрашњу славу, Светог Николу
18. 12. 2023. у 18:00
МАНАСТИРКА - НАЈНЕОБИЧНИЈИ ДЕСЕРТ СВИХ ВРЕМЕНА: За Светог Николу се спремите онако како треба, по старински, укусно и посно (ВИДЕО)
НАЈБОЉА посна торта за Светог Николу, овако нешто никад нисте пробали - али стварно.
18. 12. 2023. у 14:04
КРЕМАСТА ГЛАЗУРА СА КАФОМ И МЕКАНЕ КОРЕ : Неодољива Чоко-ванила торта најлепши спој укуса
ЧОКОЛАДНЕ торте су увек добар избор за свечане и празничне трпезе.
16. 12. 2023. у 15:30
КОМБИНАЦИЈА КРЕМАСТИХ ФИЛОВА, ПРОСТО СЕ ТОПИ У УСТИМА: Торта Бели анђео готова је очас посла, без печења
ТОПИ се у устима, најлакши рецепт за торту Бели анђео.
14. 12. 2023. у 16:33
КУВАРИ ИЗ ПРЕСТИЖНИХ РЕСТОРАНА МОЖЕМО БИТИ СВИ: Раскошан колач са нутелом -"Моцарт" чизкејк са пистаћима
"Моцарт" чизкејк спрема се са пистаћима и нутелом. Раскошна посластица богатог укуса као из престижних ресторана.
14. 12. 2023. у 07:15
КОЛАЧ ЈЕ ПУН ОРАХА, ЏЕМА И МАКА, ТОПИ СЕ У УСТИМА: Савршен, а нико није ни приметио да је посни (ВИДЕО)
Посни колач може бити савршено укусан, ако се спреми на овај начин.
13. 12. 2023. у 14:13
ЗВЕЗДА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Посне баклава ролнице са орасима и гризом
УКРАСИТЕ славску трпезу овим веома укусним ролницама.
12. 12. 2023. у 11:44
ОМИЉЕНИ СПОЈ УКУСА ЗА САВРШЕНУ ПОСЛАСТИЦУ: Чоколадне орах коцке, укус личи на кремасту торту
Фантастичне и укусне, сличне реформ торти.
12. 12. 2023. у 07:26
НЕОДОЉИВА ПОСЛАСТИЦА: Кестен пире -освежава, заслади, а постан је на води
КЕСТЕН, краљ јесени, прави се у разним сланим и слатким јелима.
11. 12. 2023. у 12:00
НЕОДОЉИВИ УКУС, КОЛАЧ СА ЛЕШНИКОМ: Кремасти чоколадни фил и лешник дају симфонију укуса
СПОЈ кремастог чоколадног фила и лешника дају неодољив укус овом колачу.
10. 12. 2023. у 16:00
СИМФОНИЈА УКУСА: Обожаваћете - Посну маркизу, торту без печења и кувања
НИЈЕ вам потребна ни рерна ни шпорет. Ако волите Маркиза торту, можете да је направите и као посну.
10. 12. 2023. у 12:15
ИДЕАЛНЕ И ЗА ПОСНУ И ЗА МРСНУ ТРПЕЗУ: Ове чоколадне бомбице спремају се за 10 минута
СИТНИ колачи за славу су један од омиљених делова трпезе, а за оне који припремају гозбу је посебно драгоцено то што се припремају врло брзо и једноставно, често уз свега неколико састојака.
07. 12. 2023. у 14:00
ПРЕУКУСНИ СУ И БРЗО СЕ ПРАВЕ: Троуглићи са крем бананицама
ТРОУГЛИЋИ су веома укусни, а притом брзо се припремају.
06. 12. 2023. у 13:00
ТАКО ДОБРО ИДЕ УЗ КАФУ: Рум касато, брз и практичан
НEШTO ме ових дана ухватили ови једноставни, јефтини и брзи колачи. Ето их за час на тацни за колаче и уз једну кафицу.
03. 12. 2023. у 09:30
ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ СА ВИШАЊАМА И БОРОВНИЦАМА: Фил који цури и сласт која буди чула (ВИДЕО)
КОЛАЧЕ воле сви и ретко ко одбија да се заслади.
02. 12. 2023. у 20:06
ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ ТОЧАК КРОФНЕ: Брзо и лако за прављење
НАПРАВИТЕ ове мекане и ваздушасте крофне. Неће вам бити потребно пуно времена ни вештине.
01. 12. 2023. у 18:00
МОГУ ДА СТОЈЕ У ФРИЖИДЕРУ И НЕДЕЉУ ДАНА: Посне лешник бајадере
УКУС ће вас одушевити и неће се променит ни после недељу дана у фрижидеру.
01. 12. 2023. у 14:00
НЕОДОЉИВИ СТАРИНСКИ КОЛАЧ: Медено срце без млека и јаја
Посна верзија је преукусна, медено срце сви обожавају.
01. 12. 2023. у 08:00
ТОПИ СЕ У УСТИМА, А НИЈЕ КРЕМПИТА: Брзи ванила колач, који се не пече
БРЗО и лако за направити, овај преукусни колач. Подсећа на кремпиту али је једноставнији за прављење, и не пече се.
30. 11. 2023. у 17:00
ЉУБИТЕЉИ КАФЕ, ОБОЖАВАЋЕТЕ ГА: Јефтин колач са кафом и млеком
НЕ треба вам ни време ни новац а колач савршен . Прави се са млеком и кафом, а припрема је лака и брза. Пробајте и уверите се сами.
29. 11. 2023. у 21:00
ОВАКО ГА ПРАВЕ ИТАЛИЈАНИ, ОВА 2 САСТОЈКА СУ КЉУЧНА: Болоњезе сос
ТAJNA оригиналног болоњезе соса је у 2 ставке. Прво, кува се јако дуго, минимум 3 сата. Друго, обавезно се додаје црно вино и млеко у њега.
29. 11. 2023. у 20:13
ПО ТРАДИЦИОНАЛНОМ РЕЦЕПТУ: Баклава са орасима
ПО провереном, традиционалном, старинском рецепту. Баклава са орасима, од готових кора, преливена слатким сирупом.
29. 11. 2023. у 19:00