DO 21. JANUARA JAKO NEVREME – Hercegnovske službe zaštite i spasavanja u pripravnosti

V.V.

16. 01. 2023. u 21:15

ZBOG najave ekstremno loših meteoroloških uslova, serije ciklona koji će na primorju doneti značajno podizanje nivoa mora, jak južni vetar i obilne padavine, do 21. januara, iz Direktorata za zaštitu i spasavanje MUP-a Crne Gore poslato je upozorenje svim učesnicima u sistemu zaštite i spasavanja za pojačanu pripravnost.

ДО 21. ЈАНУАРА ЈАКО НЕВРЕМЕ  – Херцегновске службе  заштите и спасавања у приправности

Foto: V.V.

Sve hercegnovske komunalne službe su spremne da intervenišu, rekao je v.d. načelnika Službe komunalne policije Borislav Obradović. Prema njegovim rečima koordinacija sa svim službama je dobra i za sada nema problema u funkcionisanju komunalne infrastrukture i bezbednosti saobraćaja.

– Sve službe koje su zadužene za čišćenje lokalnih puteva su u priravnosti i preventivno deluju, tako da ne bi trebalo da bude  većih problema u  prohodnosti puteva, naveo je Obradović.   

Zimske službe  su  spremne  da deluju i u zaleđu Herceg Novog, u slučaju susnežice, snega i leda. Službe su zadužene na putnim pravcima Kameno – Ubli, Petijevići – Kruševice – Vrbanj. Radnici sektora održavanja puteva Komunalno – stambenog preduzeća i kooperanti sa mehanizacijom su na terenu, s obzirom da su mogući odroni, nanosi na putevima.

Ovih dana obavljeno je  čišćenje kanala i rigola na putnom pravcu Dizdarica – Borići kao i Sitnica – Petijevići, saopštili su iz Komunalno – stambenog preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)