ČEKA SE POTVRDA MANDIĆEVE KANDIDATURE: "Siguran sam da će u drugom krugu biti protiv kandidata DPS"

V.K.

05. 02. 2023. u 19:39

Jedan od lidera Demokatskog fronta Milan Knežević kazao je da u ponedjeljak očekuju potvrdu kandidature Andrije Mandića za predednika Crne Gore

ЧЕКА СЕ ПОТВРДА МАНДИЋЕВЕ КАНДИДАТУРЕ: Сигуран сам да ће у другом кругу бити против кандидата ДПС

Foto Profimedia

- Mi smo već prikupili preko potvrda 15.000 potpisa i Mandićeva kandidatura je predata u petak. Očekujemo potvrdu njegove kandidature već koliko je sutra - rekao je Knežević za TV Prva, dodajući da nema dilemu da će Mandić sigurno biti u drugom krugu nasuprot kandidata DPS-a i da će biti novi predsednik države.

- Zasad još ne znamo ko je kandidat DPS-a, ali nemamo dilemu da će Andrija Mandić biti novi predsednik Crne Gore, jer je zaslužila da krene jednim normalnim putem - rekao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo