PSOVALI SU IH NA SRPSKOM: Ispovest majke učenice iz grupe đaka koju su Albanci napali u Veneciji - "Deca su mirno sedela i pevala..."

M.Stevanović

16. 10. 2023. u 12:45

GRUPA Albanaca napala je sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji, a među napadnutim učenicima ima i teže povređenih - jednom dečaku glava je rasečena staklenom flašom, te je bio na ušivanju, dok se za jednu učenicu sumnja da joj je slomljeno rebro.

ПСОВАЛИ СУ ИХ НА СРПСКОМ: Исповест мајке ученице из групе ђака коју су Албанци напали у Венецији - Деца су мирно седела и певала...

Foto: Piksabej

Kako u razgovoru za "Novosti" kaže majka jedne učenice koja je bila u grupi napadnutih đaka, nemili događaj odvio se nakon večere. 

- Deca su se smestila u hotel u Lido di Jezolu i nakon večere otišli su na plažu - ističe ona i objašnjava šta se dalje dogodilo. 

Dok su se družili na plaži, srpskim učenicima je prišla grupa Albanaca.

- Deca su tamo mirno sedela, slušala muziku i pevala, kada im je prišla veća grupa Albanaca sa staklenim flašama. Psovali su ih na srpskom - objašnjava ona situaciju koja je prethodila napadu. 

- Revoltirani smo svi - zaključila je majka ove učenice za "Novosti". 

Podsetimo, u pitanju su učenici Zubotehničke škole u Beogradu.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!