OD MINUSA DO SKORO 20 STEPENI: Evo kakvo nas vreme danas očekuje i kada će kiša

Novosti online

21. 03. 2024. u 01:00

Vreme u Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije i u planinskim predelima sredinom dana povremeno i jak.

ОД МИНУСА ДО СКОРО 20 СТЕПЕНИ: Ево какво нас време данас очекује и када ће киша

Foto: Zoran Jovanovic

Najniža temperatura biće od minus tri, najviša do 19 stepeni, a tokom večeri postepeno naoblačenje sa severozapada, a slaba kiša tokom noći očekuje se mestimično u Bačkoj, Sremu i zapadnoj Srbiji.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu se ujutru očekuje slab prizemni mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme uz slab do umeren severozapadni vetar.

Temperature će se kretati od nula do 18 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi, u petak će doći do prolaznog naoblačenja koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak.

Za vikend promenljivo sa dužim sunčanim intervalima i toplo, u subotu tek ponegde u brdsko-planinskim predelima, a u nedelju na severu i zapadu Srbije lokalna pojava kratkotrajne, slabe kiše.

U ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom uz pad temperature. U utorak u većini krajeva očekuje se suvo vreme, uz razvedravanje, a kiša je moguća na jugu i jugoistoku Srbije. U sredu će biti pretežno sunčano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!