"UMESTO DA SLAVIMO MATURU, SPREMAMO JE ZA SAHRANU!" Majka devojčice (15) koja se utopila kod Šapca: "Iz vode su joj virile samo ruke"

Novosti online

22. 06. 2024. u 07:49

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako meštani zovu ovaj potez za reku Drinu, u Prnjavoru

УМЕСТО ДА СЛАВИМО МАТУРУ, СПРЕМАМО ЈЕ ЗА САХРАНУ! Мајка девојчице (15) која се утопила код Шапца: Из воде су јој вириле само руке

Foto: V. M.

"Umesto da je spremam za maturu, ja moju ćerku spremam za sahranu", potresne su reči majke čija se ćerka M.J. (15) koja se utopila kod Šapca dok je bila na plaži sa tetkom.

- Ušla je u vodu i samo je nestala, nikoga nije bilo tu da joj pomogne. Dok je tetka prišla, njoj su se iz vode videle samo ruke. Zvala je "Upomoć, pomozite!", nakon čega je nestala, priča majka za Blic. Sve se dogodilo u sekundi, dodaje.

Njena ćerka imala je mnogo snova i želja.

- Pričala je kako će kad još malo poraste da se završi školu, da se uda, a ništa nije dočekala. Nismo dobro, ne možemo da prihvatimo da je nema - kaže majka maloletne devojčice.

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako meštani zovu ovaj potez za reku Drinu, u Prnjavoru.

Nesrećna devojčica, kako medij saznaje je, živela u blizini a kobnog dana tetka je povela na Drinu da se malo okupaju na vrelom danu.

Kako pričaju meštani ovaj deo reke pun je virova nastalih od eksploatacije šljunka i skoro da nema leta da ne odnese neku žrtvu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024