SUBVENCIJE ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE: Poziv otvoren najkasnije do 31. oktobra

B.B.

10. 07. 2024. u 12:11

Nacionalna služba za zapošljavanje je 8. jula objavila Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih lica u 2024. godini. Konkurs se odnosi na nezaposlene uključene u program Garancija za mlade sa područja filijala NSZ u Nišu, Kruševcu i Sremskoj Mitrovici, a finansira se iz budžeta Republike Srbije preko Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ: Позив отворен најкасније до 31. октобра

Foto: NSZ

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu, a najkasnije do 31. oktobra. Odluka o odobravanju subvencije biće doneta u roku od 30 dana od dana podnošenja zahteva, dok se zahtevi sa biznis planom kod kojih je biznis plan ocenjen sa manje od 50 bodova neće razmatrati u postupku odlučivanja za dobijanje subvencije.

Javni poziv za samozapošljavanje sa svim potrebnim detaljima i uslovima za konkurisanje nalazi se na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u rubrici Konkursi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)