DRUGI PUT U TRI GODINE: Tramp pao sa Forbsove liste 400 najbogatijih Amerikanaca

Novosti online

04. 10. 2023. u 22:30

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp pao je sa Forbsove liste 400 najbogatijih Amerikanaca po drugi put u tri godine, prenosi Hil.

ДРУГИ ПУТ У ТРИ ГОДИНЕ: Трамп пао са Форбсове листе 400 најбогатијих Американаца

Foto: EPA

Tramp, sa procenjenim bogatstvom od 2,6 milijardi dolara, 300 miliona dolara je manje od kriterijuma koje je postavila lista "Forbs 400".

"Forbs" je saopštio da je neto vrednost bivšeg predsednika smanjena za više od 600 miliona dolara u odnosu na pre godinu dana, navodeći Trampovu platformu društvenih medija, "Truth Social", kao primarni razlog. Prema časopisu, Trampov udeo od 90 odsto u matičnoj kompaniji "Truth Social" pao je sa oko 730 miliona dolara na manje od 100 miliona dolara.

"Forbs" je naveo da su Trampove poslovne zgrade u San Francisku i Njujorku, čija vrenodsti je smanjena za milione dolara, takođe imale ulogu u padu njegovog bogatstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...