PRIJATELJ ŽRTVE LUPAO ČAŠE U KAFIĆU: Saslušani prvi svedoci na suđenju bivšem policajcu za ubistvo u Priboju

S. J. M.

13. 09. 2024. u 12:39

NA suđenju Igoru Avramoviću (29), bivšem policajcu, koji je bio jedan od onih koji su intervenisali nakon zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u Duboni i Malom Orašju, a sada okrivljenom za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića (34) u kafiću u Priboju 21. maja 2023. godine, u Višem sudu u Užicu saslušana su tri svedoka.

ПРИЈАТЕЉ ЖРТВЕ ЛУПАО ЧАШЕ У КАФИЋУ: Саслушани први сведоци на суђењу бившем полицајцу за убиство у Прибоју

Foto: Društvene mreže

Svi su ispričali da je Mirsad Đozgić, koji je bio u društvu sa Ćelahmetovićem, u lokalu pravio problem i polupao čaše. Svedok Milan Kašerić je kazao da je Đozgić razbio dve-tri čaše i da mu je naređeno da napusti lokal.

- Konobar Mladen Kašerić je moj brat od strica, pa sam zbog toga prišao šanku da bih mu pomogao i sprečio mogući konflikt, jer je poznato da je Đozgić kavgadžija. Ćelahmetovića sam smatrao razumnijim i pitao ga u čemu je problem, a on mi je drsko i bezobrazno rekao: "Ne mešaj se, pomeri se". Video sam da je pijan i onda sam se pomerio metar-dva unazad. Sve vreme je trajala rasprava između Mladena i Đozgića - naveo je svedok Kašerić.

On je kazao da se u jednom momentu pojavio Igor Avramović.

- Ervin mu je bio bliži i pitao ga je "šta je problem". Učinilo mi se da je Ervina zakačio čelom o čelo i čuo sam kako mu Ervin odgovara "odjebi, mater ti j...m". Igor ga je udario, a ja sam onda Igora onako nervoznog i razdraženog pomerio - ispričao je ovaj svedok.

Drugi svedok Veljko Janović, koji je Avramovićev rođak i to veče je bio sa njim i još nekoliko drugova u kafiću, rekao je da je otišao do toaleta i tamo primetio da je stala muzika.

- Kada sam izašao video sam Mirsada Đozgića da razbija flaše. Konobari su mu govorili da to ne radi. Igor i dečko koji je bio sa Đozgićem su se nešto prepirali, ne sećam se šta mu je taj dečko rekao, sve se brzo dešavalo i oni su se potukli - kazao je Janović.

Odgovarajući na pitanja Avramovićevog branioca advokata Borivoja Borovića svedok je rekao da okrivljeni nikada nije bio problematičan, niti nasilan i da uglavnom ne pije alkohol, već flaširanu vodu. Kazao je i da se Avramović posle interesovao kakvo je stanje Ćelahmetovića i rekao "samo da bude dobro".

Treći svedok Ramona Beganović kazala je da je Igor Đozgiću rekao da je on policajac, na šta mu je Ćelahmetović u smislu da ga ponizi rekao, "ma kakav si ti policajac" i uputio mu neku psovku. Kazala je da Đozgića zna iz viđenja i da nema ko nije čuo za njega u nekom lošem smislu. Na pitanje Borovića kazala je da se Đozgić nasilno ponašao, bacao čaše i flaše i da mu to nije prvi put, pa je zato muzika stala i upalila su se svetla.

Na ovo suđenje je kao svedok bio pozvan i Mirsad Đozgić, ali je poziv vraćen sudu uz obrazloženje da je on u zatvoru. Branilac Borović je rekao da se Đozgić nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru u Požarevcu. Sud je naložio da se on ponovo pozove kao svedok na sledeći pretres sredinom oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?