ČURUŽANIN DOBIO PREKRŠAJNU PRIJAVU: Otkriven identitet napadača na sveštenika SPC u Novom Sadu

J. S. - Lj. P.

18. 03. 2024. u 15:52

POLICIJA u Novom Sadu utvrdila je identitet muškarca koji je 5.marta u novosadskom naselju Liman fizički napao B.M.sveštenika Srpske pravoslavne crkve prilikom obavljanja redovnih parohijskih dužnosti.

ЧУРУЖАНИН ДОБИО ПРЕКРШАЈНУ ПРИЈАВУ: Откривен идентитет нападача на свештеника СПЦ у Новом Саду

foto z.g.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, reč je o D.T.(55) iz Čuruga (Opština Žabalj) kome je zbog ovog događaja određena prekršajna prijava zbog vređanja, vršenja nasilja i pretnji upućenih svešteniku. Napadač je sproveden u Prekršajni sud.

Podsetimo, incident se dogodio samo nekoliko sati pošto su odbornici Skupštine Novog Sada usvajanjem Plana generalne regulacije područja „Štrand – Kabel“, odobrili i izgradnju hrama posvećenog Svetim mučenicima bačkim na Limanu, u neposrednoj blizini Kupališta Štrand gde su 1942.godine mađarski fašisti ubili i gurnuli u hladni Dunav 1.300 Srba,Jevreja i Roma.

Izgradnji hrama usprotivile su se LSV i nekoliko udruženja građana.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo