UŽASNI PRIZORI NAKON SUDARA VOZOVA U GRČKOJ: Zgužvani vagoni i požar (FOTO, VIDEO)

Novosti Onlajn

01. 03. 2023. u 07:37

NAJMANjE 32 osobe su poginule, a 85 je povređeno u stravičnom sudaru vozova u Grčkoj, koji se sinoć nešto pre ponoći dogodio kod mesta Tempea u blizini Larise. Na prvim snimcima nakon užasne nesreće vide se jezivi prizori zgužvanih vagona i požar koji je nastao nakon sudara dva voza.

УЖАСНИ ПРИЗОРИ НАКОН СУДАРА ВОЗОВА У ГРЧКОЈ: Згужвани вагони и пожар (ФОТО, ВИДЕО)

Tanjug/AP Photo

Sudar je izazvao uništenje nekoliko vagona sa putnicima, a na licu mesta spasioci su zatekli potresne prizore: tela preminulih i povređenih bila su svuda oko pruge, a drugi su bili u ostacima vagona.

- Čuli smo veliki prasak, bilo je to 10 košmarnih sekundi. Prevrtali smo se u vagonu dok nismo pali na bok... Onda je nastala panika, pucali su kablovi svuda, vatra je bila momentalna, dok smo se prevrtali bili smo spaljeni, vatra je bila desno i levo - rekao je Stergios Minenis, 28-godišnji putnik.

Oko 250 putnika autobusima je bezbedno evakuisano u Solun. Jedan putnik rekao je državnoj televiziji ERT da je uspeo da izađe iz vagona, nakon što je koferom razbio prozor voza.

BONUS VIDEO: Brzi voz u Subotici krajem iduće godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!