"ISTINA ĆE NA KRAJU BITI OTKRIVENA" Putin progovorio o Severnom toku - "Jednoga dana, sve će izaći na videlo"

Tanjug

25. 03. 2023. u 21:37

ISTINA o eksplozijama na gasovodima Severni tok će na kraju biti otkrivena, iako će to biti teško postići, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin.

ИСТИНА ЋЕ НА КРАЈУ БИТИ ОТКРИВЕНА Путин проговорио о Северном току - Једнога дана, све ће изаћи на видело

Foto Tanjug/AP

- Verujem da će biti teško doći do istine o incidentu u Severnom toku, ali će jednog dana verovatno izaći na videlo šta je i kako urađeno - rekao je Putin u intervjuu za TV kanal Rusija-24, prenosi TASS.

Prema njegovim rečima, Rusija je posle zahteva upućenih Ujedinjenim nacijama u vezi sa pronalaskom signalnog uređaja na spoju cevi „Severnog toka“, dobila odgovor da ovaj predmet nije opasan i Moskvi je odbijeno učešće u istrazi.

On je dodao da svakako više nema smisla da se Rusija meša u to, pošto je jedna od zemalja NATO-a, u ovom slučaju Danska, saopštila da je već sve proverila.

Ranije je Danska agencija za energetiku pozvala kompaniju „Nord strim 2 AG“, operatora gasovoda „Severni tok 2“, da učestvuje u operaciji vađenja objekta otkrivenog u blizini gasovoda.

Pronađeni objekat ima oblik cilindra visine oko 40 centimetara i prečnika 10 centimetara.

 

BONUS VIDEO:

"MIGOVI" ODLETELI ZA UKRAJINU: Slovaci poslali Ukrajincima četiri od planiranih 16 lovaca MiG-29

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (1)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!