TRAMP O KRAĐI GLASOVA: Pravni tim nedorastao da dokaže izborne manipulacije

Tanjug

07. 11. 2020. u 13:06

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je izrazio nezadovoljstvo radom svog pravnog tima u postupku dokazivanja njegovih tvrdnji o izbornim manipulacijama i krađi republikanskih glasova.

ТРАМП О КРАЂИ ГЛАСОВА: Правни тим недорастао да докаже изборне манипулације

Donald Tramp / Foto AP

Prema tvrdnjama jednog bliskog Trampovog saradnika, koji je inistirao na anonimnosti, Tramp je izrazio nezadovoljstvo jer njegov pravni tim koji čine članovi porodice i iskusni advokati nije uspeo da postigne rezultate koje su imali pravni zastupnici Džordža V.(W) Buša 2000. godine kada su se ponovo brojali glasovi na Floridi, a nakon toga Džordž Buš mlađi pobedio demokratskog predsednikčkog kandidata Ala Gora, preneo je CNN.

Trampov pravni tim predvode bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Rudi Đulijani i bivša državna tužiteljka Floride Pem Bondi, a čine ga iskusni advokati i pravnici koji zastupaju i sarađuju sa Trampom dugi niz godina i koji su uspešno odbranili predsednika od optužbi da je povezan sa ruskim mešanjem u američke izbore 2016. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?