SOČNO PILEĆE BELO MESO SA KAČKAVALJEM: Ukusan ručak za pola sata! (VIDEO)
OVAKO ukusno spremljeno pileće belo meso morate da probate!
Baka sa Jutjub kanala Bakina kuhinja, obradovala nas je novom idejom za spremanje pileć belog mesa.
PILETINA SA KAČKAVALjEM - sastojci:
400-500 gr belog pilećeg mesa
1 crni luk na kockice
4 čena belog luka (iseckan)
1/2 kašičice ml. paprike
so, biber
suvi začin za šnicle
1 kašika soja sosa
1 kašičica kisele pavlake
1 jaje
peršunov list
nekoliko kašika mlevenih pereca
50 gr kačkavalja na kocke
maslinovo ulje
PILETINA SA KAČKAVALjEM - priprema:
1) Meso samleti ( ja sam samlela u secku) dodati sve navedene sastojke i dobro izjednačiti.
2) Ruke namazati uljem, komade mesa pritisnuti na dlan, staviti 3 komada kačkavalja i ušuškati sa mesom praveći manje pljeskavice.
3) Pržiti u teflonskom tiganju u malo ulja.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
RUČAK ZA 15 MINUTA: Domaći napuljski sos od paradajza za špagete (RECEPT)
15. 07. 2023. u 12:00
ĐOKOVIĆ OTKRIO: Otrovali su me u Australiji, imao sam visok nivo teških metala u krvi
NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je pre tri godine kada je deportovan iz Australije otrovan hranom u imigracionom hotelu, gde je bio smešten.
09. 01. 2025. u 21:40
AMERIKANCI OBJAVILI MAPE SA RATIŠTA: Rusija nastavlja prodor dublje u Ukrajinu, vraća teritoriju u Kurskoj oblasti (FOTO)
RUSIJA nastavlja da prodire dublje u Ukrajinu i vraća sopstvenu teritoriju u Kurskoj oblasti, pokazuju najnovije mape sa ukrajinskog ratiša koje je objavio Institut za proučavanje rata (ISW).
09. 01. 2025. u 20:45
NIJE NI SLUTIO TRAGIČNU VEST: Memedović podelio sliku sa Miloradom dan pre njegove smrti (FOTO)
MILINKOVIĆ je otišao u crkvu na liturgiju gde mu je iznenada pozlilo.
07. 01. 2025. u 13:21
Komentari (0)