RECEPT NAŠIH BAKA: Mekike punjene sirom - idealne za doručak, užinu, ili večeru
30. 05. 2024. u 07:00
Ovo pecivo nije komplikovano za pripremu, a jedino što treba da uradite jeste da dobro umesite testo. Umesto da napravite prazne mekike, mi vam predlažemo da isprobate ovaj recept i da ih napunite sirom.
Povezane vesti
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
RECEPT ZA SLANE ŠTAPIĆE: Ako volite pecivo, ovo će definitivno postati vaše omiljeno
Slani štapići su čest izbor kada je doručak u pitanju, a ako ste mislili da su oni komplikovani za pripremu, znajte da ste se prevarili.
04. 12. 2024. u 13:00
PICA ŠTAPIĆI: Toliko su ukusni da će svi tražiti još (VIDEO)
Ako ne znate šta da pravite za brzu večeru, ovaj recept je idealan za vas.
03. 12. 2024. u 17:00
DOMAĆI KROASANI SA ČOKOLADOM: Vazdušasti i mekani kao iz pekare
Donosimo vam recept za veoma ukusne krosane, te se mogu naći na trpezi u svakoj prilici.
28. 11. 2024. u 15:38
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)