RECEPT NAŠIH BAKA: Mekike punjene sirom - idealne za doručak, užinu, ili večeru
30. 05. 2024. u 07:00
Ovo pecivo nije komplikovano za pripremu, a jedino što treba da uradite jeste da dobro umesite testo. Umesto da napravite prazne mekike, mi vam predlažemo da isprobate ovaj recept i da ih napunite sirom.
Povezane vesti

BRZ I UKUSAN DORUČAK: Najukusnije pica pancerote
Tople, mekane i veoma ukusne pica pancerote sa dva pikantna fila koje će vas osvojiti već kod prvog zalogaja.
03. 04. 2025. u 07:00

PECIVO PO MERI SVIH UKUĆANA: Pužići sa sirom, savršen topli i mirisni doručak
Domaći pužići sa sirom su mekani i vazdušasti, idealni za doručak ili večeru.
28. 03. 2025. u 07:00

SLASNI ŠTAPIĆI SA MASLINAMA: Idealno su rešenje za doručak, a obradovaće i one najmlađe
Brzi i hrskavi, najbolje odmah stavite duplu meru.
23. 03. 2025. u 07:00

KIFLICE SA SIROM OD GOTOVIH KORA: Recept za pecivo idealno za večeru, ili doručak
Kiflice se lako prave, a mogu biti odličan doručak ili večera.
20. 03. 2025. u 15:00

BUREK KAO IZ PEKARE: Savršen doručak, a idealan recept i za one koji nisu vešti u kuhinji (VIDEO)
Kako se pravi burek korak po korak pogledajte u tekstu ispod.
17. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

BRZA TORTA SA PIŠKOTAMA I JAGODAMA: Izgleda kao milion dolara – a gotova je ekspresno, bez pečenja!
Ova hladna torta sa jagodama prava je slatka bajka – osvežavajuća, lagana i nežna.
19. 04. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA, A UKUSNE: Čoko kuglice
Male, slatke, čokoladne. Prste da poližete!
19. 04. 2025. u 11:30

RECEPT ZA GUSTU PILEĆU ČORBU: Klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike
Gusta pileća čorba pravi se sa mešanim povrćem i pavlakom, idealna za lagani obrok.
19. 04. 2025. u 10:00

SAVRŠEN USKRŠNJI RUČAK: Kaftan jagnjetina - Peče se u testu, a meso bude toliko meko da se raspada
Za uskršnji ručak se obično priprema jagenjtina, a kao prilog se služi krompir.
19. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJI MILIBROD: Sočan i mekan, topi se u ustima
"Milibrod" (poznat i kao mlečni hleb ili mlečni hlebčić) jeste mekani, slatkast hleb bogat mlekom, puterom i jajima.
19. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)