Ovo pecivo nije komplikovano za pripremu, a jedino što treba da uradite jeste da dobro umesite testo. Umesto da napravite prazne mekike, mi vam predlažemo da isprobate ovaj recept i da ih napunite sirom.
Povezane vesti
![BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem](/data/images/2023-08-08/383899_ustipci_kf.jpg?time=1718017185)
BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem
Ima li boljeg jela za doručak, ili večeru od ovog? Nema! A uštipci su i idealna užina. Sve zavisi da li ćete dodati, kajmak, sir, džem, ili možda neki krem - i eto zadovoljstva za nepca.
10. 06. 2024. u 12:23
![IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO) IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO)](/data/images/2024-06-16/496948_screenshot-2024-06-16-192227_kf.jpg?time=1718604980)
IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO)
DANAS vam predlažemo da isprobate recept za pecivo od lisnatog testa sa viršlama i slaninom.
17. 06. 2024. u 07:00
![PROVERENI RECEPT, IDEALNE ZA UŽINU, VEČERU ILI PRILOG: Domaće pogačice od četiri sastojka, gotove za 15 minuta PROVERENI RECEPT, IDEALNE ZA UŽINU, VEČERU ILI PRILOG: Domaće pogačice od četiri sastojka, gotove za 15 minuta](/data/images/2024-04-10/471309_shutterstock-1781882897_kf.jpg?time=1718345922)
PROVERENI RECEPT, IDEALNE ZA UŽINU, VEČERU ILI PRILOG: Domaće pogačice od četiri sastojka, gotove za 15 minuta
DANAS vam donosimo recept za domaće pogačice koje se prave od samo četiri sastojka, a mogu da se jedu sa slanim ili slatkim namazima.
14. 06. 2024. u 07:00
![DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva](/data/images/2024-01-22/445351_01_kf.jpg?time=1717199507)
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
![NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru](/data/images/2023-05-26/355439_peciva_kf.jpg?time=1716795629)
NEMATE JAJA U FRIŽIDERU: Evo čime možete da premažete pecivo za zlatnu koru
Možete da pravite pecivo u slanoj i slatkoj verziji, a ono što je zajedničko skoro svakom receptu je premazivanje. Ali šta se dešava kada u kući nemate jaja, a pecivo je spremno za pečenje? Ruska kuvarica Julija Arhipova otkriva koje to alternative možete da koristite, a da dobijete tu predivnu zlatnu boju kore.
27. 05. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
![POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
POHOVANE BANANE: Najbolji recept za poslasticu očaravajućeg ukusa
POHOVANE banane su jedna od omiljenijih poslastica koja se naručuje u azijskim restoranima.
26. 06. 2024. u 19:00
![RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
RECEPT ZA NAJMEKŠE SLATKE KNEDLE: Spremite poslasticu u kojoj će uživati cela porodica
Nekako se svi vratimo u detinjstvo kad osetimo ukus domaćih knedli sa šljivama i prisetimo se naših baka.
26. 06. 2024. u 16:00
![MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena
Najukusnija čorba, savršen spoj povrća i mesa.
26. 06. 2024. u 13:00
![RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira
Fugasa hleb se pravi u obliku elipse, i naprave se rezovi na testu tako da hleb, kada se ispeče, podseća na glavicu pšenice. Hleb se brzo pravi, za samo 45 minuta, a možete da ga servirate i za posebne prilike.
26. 06. 2024. u 11:01
![STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)