POSNE LISNATE KIFLICE: Sa punjenjem ili bez, vi birate
07. 04. 2024. u 07:00
Ovo je jedan od onih posnih recepata za desetku.
Najnovije iz rubrike
                    
                    ROLNICE SA ŠUNKOM I SIROM: Recept za super užinu
Uživajte u ovim neodoljivim rolnicama sa šunkom i sirom — mekane, mirisne i savršene za svaku priliku! Priprema je jednostavna, a rezultat su zlatno pečene, pufnaste rolnice koje će osvojiti i najzahtevnije ukuse.
04. 11. 2025. u 14:00
                    
                    ROLNICE OD LISNATOG TESTA SA KOBASICOM, JAJIMA I SIROM: Savršen doručak za početak dana
Hrskave spolja, mekane iznutra, pune ukusa i mirisa! Ove rolnice od lisnatog testa kombinuju klasične ukuse jaja, kobasice i rastopljenog sira u jednom jednostavnom i izdašnom jelu. Spremaju se brzo, mogu se pripremiti unapred i čak zamrznuti za kasnije pečenje.
04. 11. 2025. u 13:16
                    
                    PITA OD POVRĆA BEZ KORA: Jednostavno, lagano i puno ukusa!
OVA pita bez kora od povrća biće savršen izbor za brz, zdrav i ukusan obrok.
04. 11. 2025. u 09:30
                    
                    SALATA OD PEČENIH PAPRIKA I PATLIDŽANA: Recept za lagano predjelo
Ukusna i aromatična salata koja će obogatiti svaku zimsku trpezu. Odlična je kao lagano predjelo ili prilog uz glavno jelo, a naročito prija uz domaći hleb i sir.
03. 11. 2025. u 13:00
                    
                    ZDRAVA POSLASTICA OD OVSENIH PAHULJICA I JABUKA: Sladak užitak bez griže savesti
Želite nešto slatko, a da je ipak zdravo? Pripremite ovaj hleb od ovsenih pahuljica, jabuka i suvog grožđa – lagan je, mirisan i pun ukusa. Brzo se pravi, a cela kuća će zamirisati na domaći kolač iz detinjstva.
03. 11. 2025. u 12:00
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)