DOMAĆI SLANI ŠTAPIĆI: Hrskavi, jeftini, a tako ukusni
28. 05. 2024. u 13:00
Savršeni slani štapići - meki i vazdušasti kao iz pekare.
Povezane vesti
HRSKAVI SUSAM ŠTAPIĆI: Mirisno, jednostavno i neodoljivo - Za sve ljubitelje domaćih grickalica!
AKO volite domaće grickalice koje se brzo prave, mirišu na detinjstvo i savršene su uz kafu, čaj ili čašu jogurta — ovi susam štapići su pravi izbor!
06. 11. 2025. u 08:50
JOGURT ŠTAPIĆI: Savršen slani zalogaj za svaki dan - A priprema nikad lakša!
TOPLI, mirisni i neodoljivo ukusni – ovi jogurt štapići biće hit na vašoj trpezi!
05. 11. 2025. u 07:39
Najnovije iz rubrike
KOLAČ SA ŠUMSKIM VOĆEM: Savršen uz šolju čaja ili kafe, za mirnu nedelju kod kuće!
OVO je kolač koji će vas, već na prvi zalogaj, podsetiti na detinjstvo. Savršen uz šolju čaja ili kafe, za mirnu nedelju kod kuće, praznike, ili kad god poželite nešto jednostavno, a efektno.
15. 11. 2025. u 11:00
RECEPT KOJI JE NEOPHODAN SVIM DOMAĆICAMA: Savršene posne kiflice
NAREDNE nedelje veliki broj porodica u Srbiji svali Aranđelovdan, koji se pada u petak, pa je trpeza ove godine posna. Ako ste još uvek u planovima šta ćete sve pripremiti za goste - obavezno uzmite u razmatranje i ove savršene posne kiflice, jer se lako pripremaju, a ukus se ne razlikuje od onih mrsnih.
15. 11. 2025. u 07:34
RECEPT KOJI SE PRENOSI SA KOLENA NA KOLENO: Ovu zimnicu od belog luka i šargarepe su pravile naše bake
RECEPT naših baka za najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe svi zapisuju.
14. 11. 2025. u 22:19
RECEPT ZA ŠEKER PARE STAR 50 GODINA: Isprobajte tradicionalnu tursku poslasticu
TAJNA je samo u savršenom odnosu putera i brašna.
14. 11. 2025. u 14:08
PITA OD LUKA KOJA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ: Mirisni jesenji specijalitet
Ova pita od luka, inspirisana tradicionalnim rustičnim jelima, spaja jednostavne namirnice u savršeno uravnoteženu kombinaciju: mekano testo bez kvasca, sočan luk i kremasti preliv sa sirom, slaninom i jajima. Rezultat je jelo koje je istovremeno jednostavno, aromatično i izuzetno ukusno.
14. 11. 2025. u 13:00
Komentari (0)