SLASNI MANGO NA TANJIRU: Evo kako da izaberete i očistite ovo egzotično voće
07. 08. 2024. u 10:00
Obožavate mango, ali ne znate kako da odaberete „pravi“ a još manje kako da ga očistite i isečete?
Povezane vesti

DA SE NE BISTE PREVARILI PRILIKOM KUPOVINE: Kako da znate da je mango zreo
Volite mango ali niste sigurni kada je zreo i najslasniji za jelo? Da biste se uverili u to, obratite pažnju na sledeće znakove:
06. 06. 2025. u 16:03

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

LAKO SE REŠITE PROBLEMA: Evo kako da uklonite neprijatne mirise iz sudopere
Ako se iz vaše sudopere širi neprijatan miris, najčešći uzroci su ostaci hrane, masnoća ili nakupljene čestice u odvodu. Postoji nekoliko jednostavnih i prirodnih načina kako da rešite ovaj problem:
07. 06. 2025. u 06:30
Najnovije iz rubrike

DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
NEŽNA, sočna rebra koja se tope u ustima, polako dinstana u mirisnom sosu i servirana na baršunastom pire krompiru – jelo koje oduševljava na svaki zalogaj!
13. 09. 2025. u 11:51

PEČENI PARADAJZ SA TIKVICAMA: Recept za sočnu salatu
Mirišu neverovatno, imaju još bolji ukus, a možete ih čak čuvati u teglama i uživati u letu tokom cele godine.
12. 09. 2025. u 20:00

JELO KOJE JEDU MONASI: Jednostavan manastirski recept od samo 3 sastojka - na vodi
OVO lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
12. 09. 2025. u 19:09

KROFNE SA SIROM I ŠEĆEROM U PRAHU: Recept za mirisne krofne
Kada se u kući raširi miris vanile i prženog testa, zna se da nastaje nešto posebno. Ove krofne sa svežim sirom su hrskave spolja, a nežne i vazdušaste iznutra. Spremne za svega nekoliko minuta, uz obilan sloj šećera u prahu, savršene su za trenutke kada poželite brzu, domaću poslasticu.
12. 09. 2025. u 19:00

GOVEĐA ČORBA SA REZANCIMA: Recept za mirisnu čorbu
Ovo je jedna od najtradicionalnijih poljskih čorbi – bistra goveđa čorba, puna ukusa i arome povrća. Služi se sa tankim rezancima, šargarepom i komadima mesa. Idealna za nedeljnu večeru.
12. 09. 2025. u 17:00
Komentari (0)