KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
15. 11. 2024. u 07:00
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
Povezane vesti
HRSKAVI BRUSKETI GOTOVI ZA 10 MINUTA: Iskoristite stari hleb na najbolji način
Ako tragate za receptom koji će vam pomoći da za kratko vreme imate odličan obrok na trpezi, onda probajte sa brusketima.
28. 11. 2024. u 07:00
NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Proja sa blitvom, uvek se traži parče više
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
03. 11. 2024. u 07:00
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
Peksimeti ili brzi uštipci bez narastanja su doručak kojeg se rado sećamo još iz doba Jugoslavije.
31. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
BRZINSKI RECEPT ZA PLAZMA TORTU: Predlažemo vam da probate recept koja uspeva bukvalno svima
Za njenu pripremu će vam biti potrebno manje od sat vremena, a super je predlog ako vam je potrebna torta za Svetog Jovana.
19. 01. 2025. u 11:00Novosti online
RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SLATKA GIBANICA SA ORASIMA: Idealan spoj hrskavog i sočnog koji se lako pravi
Ovakva gibanica se lako priprema, a još lepša postaje kada se ujedine mirisi svežeg testa, pečenih oraha i tople šolje čaja. Uz svaki zalogaj, uživaćete u kontrastu tekstura – spolja hrskava, a iznutra neverovatno sočna i mekana.
18. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO NAJBRŽE SKUVATI SLAVSKO ŽITO: Donosimo vam trik uz koji će svako zrno biti raskuvano i rastresito
Postoji trik kojim možete ubrzati kuvanje slavskog žita i tako skratiti vreme pripreme. Sve što je potrebno da uradite je da dan ranije potopite pšenicu u vodi i tako ostavite dok ne krenete da je kuvate sutradan. Na taj način će zrna omekšati i ona će se mnogo brže skuvati.
18. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)