LIKER OD KAFE: Pravi se od samo 4 sastojka, ima prelepu aromu, a što duže stoji to je lepši
18. 02. 2025. u 11:00
Domaći liker od kafe oduševiće vas ukusom i aromom, ali i veoma jednostavnom pripremom. Možete i da ga iskoristite kao dodatak za pripremu raznih kolača i poslastica.
Povezane vesti

DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
Pravljenju likera od nara posebna pažnja se poklanja u Italiji gde ovo piće ima gotovo svaka kuća.
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online

DOMAĆI LIKER OD JAJA: Slatko kremasto piće savršeno za prestojeće praznike
Liker od jaja se čuva u frižideru i servira potpuno hladan. U različitim zemljama postoje različite verzije ovog likera, ali u svakom receptu osnovu čine umućena jaja.
29. 12. 2024. u 15:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA AJRAN: Turski jogurt od 3 sastojka, koji ćete popiti u slast
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
21. 02. 2025. u 16:02Jovana Vasić

NEODOLJIVA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Ukusna poslastica na drugačiji način, i za svaku priliku
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
21. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

UKUSNI ŠEJK OD ANANASA I SPANAĆA: Osvežava i daje energiju
Pravi detoks napitak za vaš organizam!
21. 02. 2025. u 12:42Jovana Vasić

ORIGINALNA ITALIJANSKA ĆABATA: Hrskavi šupljikavi hleb koji je idealan za bruskete i sendviče
Reč "ciabatta" u prevodu znači papuča, a ime je dobila jer svojim oblikom malo podseća na starinske papuče. Kako je francuski baget postajao sve više popularan i u Italiji, tamošnji pekari su odlučili da naprave hleb, koji će im takođe služiti za sendviče. Pa se sendvič sa ćabatom, zove panini. Osnovni sastojci ćabate su pšenično brašno, maslinovo ulje, kvasac, so i voda. Za njen šupljikavi izgled je veoma bitno da se testo ne mesi već razvlači i preklapa.
21. 02. 2025. u 11:36Jovana Vasić

HIPOKRATOVA SUPA: Odlična za imunitet i detoksikaciju
Ova supa, pored toga što je zdrav obrok, je deo terapije protiv raznih bolesti... Popravlja imunološki sistem, a odlična je za čišćenje organizma i detoksikaciju, uz obilje jakih antioksidanata.
21. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)