RUČAK ZA DANAS: Punjen pileći file sa dodatkom po želji - zasitan obrok koji pokreće sva čula

Novosti online

07. 09. 2023. u 07:00

Pileće meso je najukusnije ako se spremi na ovaj jednostavan način. Belo pileće meso je čisto blago ako naučite na koji način da ga pripremite.

РУЧАК ЗА ДАНАС: Пуњен пилећи филе са додатком по жељи - заситан оброк који покреће сва чула

Foto: Jutjub/Printskrin/Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

  • par pilećih grudi
  • malo senfa
  • so biber
  • 100 g suvog vrata
  • 50 g kačkavalja
  • 100 g kobasica
  • 4-5 čena belog luka

Priprema:

Šnicle iseći po sredini i izlupati malo preko folije. Posoliti i pobiberiti. Najpre premazati maslinovim uljem i izdrobljenim belim lukom. Puniti suvim vratom, kobasicama i kačkavaljem. Pržiti na roštilju ili tiganju u koji ste dodali par kapi ulja. Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)