PUNJENE PAPRIKE SA SIROM I JAJIMA GOTOVE ZAČAS: Kada ih probate, na one sa mesom ćete zaboraviti
RECEPT za punjene paprike sa sirom je jedna od najlepših koji ste probali, prave se lako, a odlične su i za one na dijeti!
![ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА СИРОМ И ЈАЈИМА ГОТОВЕ ЗАЧАС: Када их пробате, на оне са месом ћете заборавити ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА СИРОМ И ЈАЈИМА ГОТОВЕ ЗАЧАС: Када их пробате, на оне са месом ћете заборавити](/data/images/2023-09-06/394876_paprike-sa-sirom_fmob.jpg)
Foto: Jutjub/Printskrin/Kuvajmo lako
Punjene paprike sa sirom i jajima je vrlo brz, a preukusan obrok - možete ga iskoristiti kako za ručak, tako i za večeru.
Tope se u ustima, a prave se vrlo lako, te nije potrebna posebna veština u kuhinji.
Način pripreme:
Paprike izdubiti i očistiti od semenki. Sir izmrviti, dodati jaja, i malo soli ako sir nije dovoljno slan. Takođe i kiselu pavlaku. Sve pomešati zajedno.
Paprike napuniti nadevom i slagati u pleh posut uljem. Složene paprike preliti takođe uljem i staviti u rernu zagrejanu na 220 C, kada se paprike zapeku od gore. Okrenuti ih i smanjiti temperaturu na 200 C. Peći dok se ne zapeku i sa druge strane.
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
![SVE OČI UPRTE U MOSKVU: Orban kod Putina u iznenadnoj poseti, samo nekoliko dana nakon susreta sa Zelenskim SVE OČI UPRTE U MOSKVU: Orban kod Putina u iznenadnoj poseti, samo nekoliko dana nakon susreta sa Zelenskim](/data/images/2022-02-22/196172_najnovije-vesti-rusija-ukrajina-rat-donjeck-lugansk_kf.jpg?time=1720111951)
SVE OČI UPRTE U MOSKVU: Orban kod Putina u iznenadnoj poseti, samo nekoliko dana nakon susreta sa Zelenskim
MAĐARSKI premijer Viktor Orban otputovaće sutra u Moskvu da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, nekoliko dana nakon sastanka sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim u Kijevu, rekao je za mađarski servis Radija Slobodna Evropa izvor iz mađarske vlade.
04. 07. 2024. u 18:44
![HITNA PORUKA LE PENOVE: Makron hoće da izvrši administrativni državni udar HITNA PORUKA LE PENOVE: Makron hoće da izvrši administrativni državni udar](/data/images/2021-04-17/86637_pjimage_kf.jpg?time=1719924133)
HITNA PORUKA LE PENOVE: Makron hoće da izvrši administrativni državni udar
LIDERKA francuske krajnje desnice Marin le Pen optužila je danas francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.
02. 07. 2024. u 14:14
![BOGDAN RASKINUO: Evo zašto su Bogdanović i Sara prekinuli vezu BOGDAN RASKINUO: Evo zašto su Bogdanović i Sara prekinuli vezu](/data/images/2024-01-04/440376_bogdan-bogdanovic-i-sara-radovic-foto-instagram-printscreen-bogdanbogdanovic-2_kf.jpg?time=1720093983)
BOGDAN RASKINUO: Evo zašto su Bogdanović i Sara prekinuli vezu
SADA već bivši par nije uspeo da prebrodi tu prepreku.
04. 07. 2024. u 13:53
Komentari (0)