Politika
VUČIĆ NAJAVIO: Neće biti prelaznih vlada, već ozbiljnih rekonstrukcija
22. 01. 2025. u 19:16 >> 21:43
Tenis
"MOŽE DA BUDE U PRVIH 10 NA SVETU“: Velike reči slavne teniserke o Srpkinji
22. 01. 2025. u 18:45
AUSTRALIJAN OPEN, NAJNOVIJE VESTI: Još jedan neviđen skandal TV komentatora u Melburnu!
22. 01. 2025. u 16:30
KAKO JE RUS ZVEREV POSTAO NEMAC? Otac rekao: "Neka gubi, važna je budućnost!"
22. 01. 2025. u 16:12
Fudbal
JOVIĆA "TERAJU" IZ MILANA: Srpski centarfor se možda seli samo 20 kilometara dalje
22. 01. 2025. u 22:00
VELIKO POJAČANJE ZA JAMAJKU: Bivši fudbaler Junajteda igraće za tu reprezentaciju
22. 01. 2025. u 21:30
LAJPCIG KONAČNO POBEDIO U LIGI ŠAMPIONA: Šahtjor srušio ekipu koja je mnoge iznenadila
22. 01. 2025. u 21:15
zora
24.12.2023. 15:31
Meni su supe i corbe uvek bile siromasna hrana.Sipas jednu kutlacu a oni insistiraju da sipas jos. Kad pojedes i tu drugu te slane zacinjene vodice jedva ima mesta za glavno jelo a da ne govorimo o nekoj salati i desertu. Juneca kost, vegeta i dobijes miris i ukus O corbama isto. Otisla sam na zapad i corbe su se kuvale samo zimi. Nije bilo kostiju vec cisto povrce. Kuvano, blindirano sa malo pavlake i dobijes ono sto ti treba da se zagrejes u zimskim danima kad dodjes s posla. Nema razloga da grejes dusu usred leta.
Sta reci
24.12.2023. 16:07
Pomjesajte sve zajedno i stavite prstohvat praska za pecivo.