POSNE PLJESKAVICE OD SPANAĆA, KINOE I KROMPIRA: Ukoliko nemate ideju koji biste obrok spremali u danima posta isprobajte ovaj
09. 04. 2024. u 19:30
Posne pljeskavice od spanaća, kinoe i krompira možete da servirate u zemički sa dodatnim sosevima po želji i obiljem svežeg povrća.
Povezane vesti

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

PREUKUSNE POSNE PLJESKAVICE: Ukusnije i zdravije od mrsnih, a spremaju se očas posla (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posne pljeskavice od soje.
24. 03. 2025. u 08:30

SALATA OD TUNJEVINE I KROMPIRA: Izdašna, posna i laka za pripremu
Hranljiva i ukusna salata, koja može biti i odličan obrok.
15. 03. 2025. u 13:30
Najnovije iz rubrike

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00

U JUGOSLAVIJI OVO JE BIO OMILJENI SLATKIŠ SVAKOG DETETA: Poslastica iz davnih vremena (VIDEO)
Ovaj vid poslastice danas se smatra desertom za siromašne, ali niko mu ne može odoleti.
04. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)