OVAKO GA JOŠ NISTE SPREMALI: Zapečeni pire krompir sa mlevenim mesom
05. 08. 2024. u 13:00
Kombinacija koja će vas sigurno ostaviti bez daha.
Povezane vesti
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
VARIVO OD KELJA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
Isto varivo možete da napravite i sa slatkim kupusom.
29. 11. 2024. u 13:00
ŠVEDSKE ĆUFTE: Jedinstvene, neodoljive i tako ukusne da ćete ih praviti svake nedelje
Uživajte u neodoljivo dobrom ručku!
24. 11. 2024. u 07:00
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
MEKA PRASETINA SA KROMPIROM I SOSOM: Ručak kome niko neće odoleti
Sočno meso i hrskava kožica koja se lepi za prste.
12. 11. 2024. u 12:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA POPARU SA KAJMAKOM I JAJIMA: Jednostavan i ukusan obrok koji svi vole
Ovo je još jedan od načina kako iskoristiti stari hleb, a istovremeno se podsetite ukusa detinjstva.
23. 12. 2024. u 09:00Novosti online
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno, slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
Komentari (0)