Kombinacija koja će vas sigurno ostaviti bez daha.
Povezane vesti
LAZANJE SA TIKVICAMA: Ručak koji će svi ukućani voleti
Sočno jelo u slasnom spoju mesa sa povrćem.
25. 07. 2024. u 15:49
NAJLEPŠE JELO OD MLEVENOG MESA: Gurmanska pljeskavica kao iz restorana
Svi ljubitelji mesa se jednoglasno slažu - gurmanska pljeskavica je najlepše jelo sa roštilja!
24. 07. 2024. u 16:00
PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
Sočan i ukusan ručak.
27. 06. 2024. u 10:00
MEDENA REBARCA SA KROMPIROM I SUVIM KAJSIJAMA: Neodoljivi gurmanski ručak sa kojim nema greške
Uvek su nam potrebne neke nove inspiracije za ručak, uz to želimo da sve bude što jednostavnije, ali i što ukusnije, a jedan od njih je i ovaj recept.
07. 06. 2024. u 15:00
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
MAFINI SA TIKVICAMA I SJENIČKIM SIROM: Jeftini sastojci, a ukus pravi domaćinski
Mafini sa tikvicama i sirom se veoma jednostavno spremaju, sastojci su jeftini, jedino što vam je potrebno je da odvojite malo vremena. Samo napred, bićete prezadovoljni ovim slanim mafinima.
05. 08. 2024. u 16:38
ŠTAPIĆI OD LISNATOG TESTA SA TIKVICAMA I SLANINOM: Idealne za doručak
Štapići od lisnatog testa sa tikvicama i slaninom ćete rado praviti, naročito ako ste u žurbi, a ne želite da jedete kupovne stvari.
05. 08. 2024. u 14:51
PLJESKAVICE OD PAPRIKA: Slasni delikates koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Sočne i slasne, pravićete stalno.
05. 08. 2024. u 11:23
OBAVEZNO PROBAJTE: Hladna salata od patlidžana i jogurta
Osim što će da vas rashladi, oduševićete se njenim ukusom.
05. 08. 2024. u 10:36
NEĆETE MOĆI DA IM ODOLITE: Zapečene ćufte sa povrćem i kačkavaljem, mnogo ukusnije od klasičnih (VIDEO)
ĆUFTE sa povrćem i kačkavaljem će vas oduševiti, jer su potpuno drugačije i mnogo ukusnije od klasičnih.
05. 08. 2024. u 10:00
Komentari (0)