NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
01. 10. 2024. u 09:00
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
Povezane vesti

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

KASEROLA OD PILETINE I SPANAĆA: Odličan recept za današnji ručak
Kaserola od piletine i spanaća, zapečena u belom sosu je savršen obrok za porodicu, prepun različitih ukusa i korisnih namirnica.
24. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

MAFINI OD BANANE SA CIMETOM I KREMASTIM PUNJENJEM OD KIKIRIKI PUTERA: Zdravija verzija dobro poznate poslastice
Spremaju se brzo i lako, a ne zna se da li su ukusniji topli ili hladni.
15. 05. 2025. u 07:00

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

PRAVA GOZBA IZ JEDNE TEPSIJE: Marinirano pileće meso sa povrćem u aromatičnom sosu (VIDEO)
AROMATIČAN sos i mekano pileće meso iz rerne.
14. 05. 2025. u 16:00

ODUŠEVIĆE SVE GOSTE: Hrskava piletina u pohu od krekera
HRSKAVA piletina u pohu od krekera je laka i brza za pripremu, a oduševiće sve goste.
14. 05. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA I GOTOVE OČAS POSLA: Slatke korpice od palačinki punjene kremom i voćem (VIDEO)
SLATKE korpice od palačinki punjene kremom i voćem su savršen desert koji ne mora da se peče i lako se priprema.
14. 05. 2025. u 10:00
Komentari (0)