NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
01. 10. 2024. u 09:00
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
Povezane vesti
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno
Pileće ćufte sa njokama prave se u aromatičnom belom sosu i dodatno posipaju kačkavaljem.
17. 01. 2025. u 09:00Novosti online
MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online
ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
NEODOLJIVA MOCART TORTA ZA SVE PRILIKE: Kraljevski spoj nutele, marcipana i pistaća (VIDEO)
Za danas smo pripremili recept za tortu koja će biti omiljena na slavskoj trpezi jer se pravi sa nutelom. U jedan deo fila idu i izblendirani pistaći. Između filova se ređa kora od marcipana.
21. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)