DOMAĆI MLINCI SA PILETINOM: Recept za brzinski ručak za celu porodicu
11. 12. 2024. u 11:12
Ukoliko ih spremate na ovakav način, postaće vaše omiljeno jelo. Lako a preukusno.
Povezane vesti
ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
Ako volite italijansku kuhinju, onda će ova pasta čiji recept potiče iz Toskane da vas oduševi.
05. 12. 2024. u 12:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
BAKLAVA SA MAKOM: Neodoljivi klasik za sva vremena i prilike (VIDEO)
Baklava sa makom sprema se iznenađujuće brzo, a ukus je prelep.
15. 01. 2025. u 17:00Novosti online
RUSKA SALATA: Omiljeni zimski recept, savršen i za praznične, ali i svakodnevne trpeze
Ruska salata spada u klasike koji se pripremaju za svaki svečani ručak ili događaj. Bez nje ne može da se zamisli nijedan praznik ni slava. Originalnu verziju salate izmislio je 1860-ih kuvar belgijskog porekla Lusijen Olivije, kuvar Ermitaža, jednog od najslavnijih moskovskih restorana.
15. 01. 2025. u 15:00Novosti online
DUBAI MAFINI: Mekani zalogajčići lepši i od čokolade
Ako vam se dopada viralna Dubai čokolada, mafini inspirisani ovom neodoljivom poslasticom s pistaćima su nešto nezaobilazno ove godine.
15. 01. 2025. u 13:00Novosti online
LAZANJE BOLONJEZE: Lak i jednostavan recept za omiljeni italijanski specijalitet
Odvojte malo vremena i oduševite porodicu ovim fantastičnim jelom.
15. 01. 2025. u 11:00Novosti online
TELEĆA ČORBA: Ukus koji će vas okrepiti i zagrejati
Teleća čorba je krcata mesom i povrćem, a možete da se služi pre ručka ili kao zamena za glavni obrok. Okrepiće vaš organizam, a priprema je poprilično jednostavna i brza. Obavezno meso prvo propržite jer će tako biti ukusnije.
15. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)