PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
02. 01. 2025. u 07:00
Recept koji se koristi i kad nije post.
Povezane vesti

RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH: Smažu se za tren oka, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
17. 04. 2025. u 14:30

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

VRĆENI KROMPIR: Srpsko jelo naših baka
Ovo je tradicionalni srpski specijalitet koji je odličan obrok u vreme posta.
04. 04. 2025. u 13:00

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

RECEPT ZA SKUŠU PEČENU U RERNI: Jednostavan i brz recept, idealan je za one koji žele ukusan obrok u svega 30 minuta, uz minimalne pripreme
Skuša pečena u rerni je brz i ukusan obrok koji je savršen za sve ljubitelje ribe.
27. 03. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

ČOKO ORANŽ MAFINI: Čokolada i narandža – klasika koja ne izlazi iz mode (VIDEO)
DANAS vam donosimo recept za neodoljive čoko-oranž mafine, ukusni desert koji spaja dve savršeno usklađene arome.
31. 05. 2025. u 20:22

PRAVA KAFANSKA: Teleća čorba, baš kao iz restorana (VIDEO)
RUČAK "na kašiku" svima je omiljeni, a ovom receptu niko ne može odoleti.
31. 05. 2025. u 11:00

ISKORISTITE DOK IM JE SEZONA: Prolećni tart sa jagodama, fenomenalan desert oduševiće i one izbirljive (VIDEO)
KREMASTI, lagani desert koji će vas osvežiti u trenu.
31. 05. 2025. u 09:00

SPREMITE PALENTU KAO ITALIJANI: Tako je ukusna da joj nećete moći odoleti (VIDEO)
ITALIJANI jedu palentu sa grilovanim povrćem ili mesom, na ovaj način ne ugoje se ni gram.
31. 05. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA KOLAČ KARPATI: Izgleda kao iz poslastičarnice, a pravi se lako (VIDEO)
KARPATI kolač je kremast, lagan i vizuelno impresivan desert koji podseća na planinske vrhove po kojima je i dobio ime.
30. 05. 2025. u 11:00
Komentari (0)