JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
06. 06. 2025. u 07:00
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
Povezane vesti

NAJMEKŠA JAGNJETINA NA SVETU: Sočni but, uživaćete u svakom zalogaju
Kupite jagnjeći but sa kosskom i pozabavite se pripremom ovog jela - uživaćete i vi i vaši najmiliji.
09. 06. 2025. u 09:00

ZNAJU ONI ŠTA VALJA: Turski đuveč, ukusno, zdravo i originalno jelo
Sada je pravo vreme za pripremu ovog jela jer sve namirnice možete naći sveže na pijaci. Neverovatno je ukusno i originalno.
11. 06. 2025. u 09:00

IME NE LAŽE, OVO JE STVARNO: Perfektna čorba
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
12. 06. 2025. u 11:00

MALO DRUGAČIJA JAGNJETINA: Kotleti spremljeni na grčki način, uživaćete kao u restoranu na obali mora
Kotleti spremljeni na ovaj način mirišu na Mediteran! Tražićete repete, sigurni smo.
10. 06. 2025. u 11:00

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

ZA ZDRAV POČETAK DANA: Zeleni proteinski šejk
SUPER je za doručak ili kao užina, držaće vas dugo sitim.
19. 07. 2025. u 07:00

OMLET SA SPANAĆEM I ČERI PARADAJZOM: Recept za visoko proteinski doručak
Brz i zdrav obrok od nekoliko sastojaka – idealan za doručak ili laganu večeru. Spanać i čeri paradajz daju svežinu, a maslinovo ulje aromu i nutritivnu vrednost.
19. 07. 2025. u 07:00

JEDNO OD NAJOMILJENIJIH JELA: Najbolji trik za najukusnije pohovano belo meso
UMESTO jaja, dodajte ovaj sastojak i biće sočnije i mekše nego ikad.
18. 07. 2025. u 17:00

SAVRŠEN SU LETNJI DESERT: Krofnice kao sa plaže
BRZA poslastica koja miriše na leto.
18. 07. 2025. u 15:52

SALATA SA TUNJEVINOM, JAJETOM I SPANAĆEM: Odlična za letnje dane
Danas sa vama delimo recept za laganu salatu, punu proteina i vitamina i savršenu za letnji ručak ili večeru.
18. 07. 2025. u 11:00
Komentari (0)