PEČENI BAKALAR SA KROMPIROM: Recept za zlatno pečenu ribu koja se topi u ustima
18. 11. 2025. u 17:30
OVO mediteransko jelo spaja nežan, rastaljeni bakalar, mirisni krompir i masline u savršenoj kombinaciji ukusa. Jednostavno se priprema, zdravo je i odličan izbor za brz ručak ili laganu večeru.
Povezane vesti
RIBA U PARADAJZ SOSU: Mediteranski ukus na vašem tanjiru
U NASTAVKU donosimo proveren recept za ribu u paradajz sosu, kao i savete kako da je pripremite sa različitim vrstama ribe i dodatnim ukusima. Savršeno jelo za brz ručak ili večerom uz malo mašte.
22. 11. 2025. u 11:00
POSNA DINSTANA BORANIJA SA PARADAJZOM: Tradicionalno jelo za svaku trpezu
U NASTAVKU vam donosimo jednostavan recept koji će vam omogućiti da za svega pola sata pripremite aromatičnu i toplu boraniju sa paradajzom, savršenu za sve ljubitelje tradicionalne kuhinje.
23. 11. 2025. u 11:00
BAKALAR U PUTERASTOM LIMUNOVOM SOSU: Jednostavno, mirisno i elegantno jelo za svaku priliku
AKO volite lagane, ali ukusne morske specijalitete, ovaj recept je pravi izbor za vas. Bakalar u limunovom puteru spaja svežinu citrusa sa kremastim ukusom putera i blagom aromom belog luka — kombinacija koja podiže ovo jednostavno jelo na restoranski nivo.
12. 11. 2025. u 18:30
Najnovije iz rubrike
POSNA BAJADERA: Kraljica domaćih poslastica
ZA SVE istinske ljubitelje tradicionalnih kolača, stiže savršena posna varijanta neodoljive bajadere! Bogata ukusom, topljiva u ustima i idealna za svaki svečani sto — ova poslastica osvaja na prvi zalogaj.
11. 12. 2025. u 20:00
SALATA OD TUNJEVINE, PIRINČA, KUKURUZA I KISELIH KRASTAVACA: Recept za posnu salatu
Ovo je jedna od onih salata koje se spremaju za tren, a nestaju još brže. Srdačna, sveža i blago kiselkasta zbog krastavaca, idealna je za večeru, poneti na posao, školski obrok ili za malu zabavu sa prijateljima.
11. 12. 2025. u 17:00
SALATA OD PILETINE, PAPRIKE, KRASTAVCA I PEČURAKA: Recept za obrok salatu
Ova salata je savršen spoj sočne piletine, hrskavog povrća i kremastog sosa. Brzo se priprema, a idealna je za večeru, kao obrok za poneti ili za kućne zabave. Lagana je, osvežavajuća, a ujedno i dovoljno zasitna.
11. 12. 2025. u 16:00
ČORBA OD PEČURAKA SA REZANCIMA: Odličan recept za posnu čorbu
Tradicionalna čorba od sušenih pečuraka jedno je od najomiljenijih jela svečane posne trpeze. Miris vrganja, blago začinjena supa i fini rezanci čine je savršenim izborom za dane posta.
11. 12. 2025. u 15:19
RECEPT ZA POSNU BORANIJU: Priprema je brza i laka, a ukus neodoljiv (VIDEO)
FANTASTIČAN, lagan i hranljiv ručak, idealan za dane posta.
11. 12. 2025. u 12:00
Komentari (0)