BRZA SALATA - GOTOVA ZA 5 MINUTA: Idealna za one koji su rešili da smršaju

Novosti online

22. 08. 2023. u 16:00

Recept za posnu salatu na vodi je pogodan za svakog, jer je puna vitamina i lako se vari, a ukus je fenomenalan. U toku je Gospojinski post, te vam donosimo recept za jednu vrlo brzu, a neodoljivo ukusnu večeru. Naime, pravi se munjevitom brzinom, sadrži veoma zdrave namirnice i možete da je jedete bez griže savesti!

БРЗА САЛАТА - ГОТОВА ЗА 5 МИНУТА: Идеална за оне који су решили да смршају

Foto: Kurir Stil

Sastojci:

  • 1 glavica puterice salate,
  • 1 glavica endivije,
  • 1 glavica ljubičaste salate,
  • 1 veza rotkvica,
  • 2 veće šargarepe,
  • 1 veća kisela jabuka,
  • ½ limuna
  • so

Priprema:

Obradite salatu, tako da dobijete manje glavice. Sve 3 vrste salate koje smo prethodno naveli, isecite krupnije. Na sve to dodajte šargarepu, ali koju ste prethodno izrendali. Isecite rotkvice na krupnije listiće, a onda ih i ubacite u salatu. Jabuke ćete dodati u nju, tako što ćete ih izrendati.

Nakon što je promešate i posolite, dodajte sok od pola limuna. Vrlo jednostavna i brza, a ukusna salata, gotova je za samo nekoliko minuta i spremna za serviranje.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom