ZELENI UŽITAK: Recept za osvežavajuću čorbu od tikvica i sočiva
01. 03. 2024. u 10:00
Ukusno zdravlje u svakom zalogaju, jednostavan i hranljiv recept za čorbu koja oduševljava ukusom i bogatstvom sastojaka.
Povezane vesti
POTAŽ OD KESTENA: U samo nekoliko poteza dobijate savršeno ukusnu jesenju krem čorbicu
Kesten je jako zdrav i odličan izvor vlakana i podstiče rad creva i digestivnog trakta.
07. 10. 2024. u 10:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
29. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
Komentari (0)