ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak
17. 06. 2024. u 11:00
POTAŽ od dve vrste pečuraka je odličan izbor, jer možete da kombinujete one vrste pečuraka koje želite, a jednostavno se priprema.
Povezane vesti
SAVRŠENSTVO "NA KAŠIKU": Aromatični potaž od krompira i praziluka
POTAŽ od krompira i praziluka pravi se sa belim lukom, koji se zajedno sa prazilukom prodinsta na puteru, pa se dodaju krompir, lovorov list i bujon.
14. 06. 2024. u 11:00
POTAŽ OD DVE VRSTE PEČURAKA: Savršen recept za jelo koje oduševljava na prvu kašiku
Potaž od dve vrste pečuraka će vas oduševiti svojim ukusom, u sebi ima belog luka i bibera, te je vrlo aromatičan. Potaž od pečuraka je odličan izbor, jer možete da kombinujete one vrste pečuraka koje želite, a jednostavno se priprema.
09. 05. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
KAFA-LIMUNADA: Neočekivan spoj espresa i citrusa donosi nam letnji napitak koji razbuđuje i daje energiju
Osveženje kakvo do sada niste probali. Kafa-limunada se vrlo jednostavno pravi, potrebno je samo da ohladite espreso kada ga skuvate.
28. 06. 2024. u 19:00
NUTELA TORTA SA PIŠKOTAMA I BELOM ČOKOLADOM: Kremasta i bogata fantazija ukusa
Ova fina torta, koja se po zbirkama recepata može naći i pod imenom "magična torta", fantastičnog je ukusa i bogatog izgleda, tako da se može poslužiti i u najsvečanijim prilikama.
28. 06. 2024. u 16:00
POTAŽ OD TIKVICA I PILETINE: Osvežavajuća i lagana čorbica, savršena za vrele letnje dane
ZA današnji ručak predlažemo vam potaž od tikvica i piletine. Osim što je zdrav, veoma se brzo i lako sprema.
28. 06. 2024. u 13:00
LAGAN I BRZ RUČAK: Punjene paprike sa sirom, zapečene u rerni
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
28. 06. 2024. u 10:49
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
28. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)